Avrupa'da Eğlence Hayatının En Renkli Olduğu Şehirler

Yurtdışına çıkmak ve aynı zamanda eğlenmek isteyen kişiler için birbirinden cazip seçenekler vardır. Kişilerin yurtdışına çıkarken, eğlenmek istemesi halinde bu yönde seçim yapması gerekecektir.

Avrupa'da Eğlence Hayatının En Renkli Olduğu Şehirler

Yurtdışına çıkmak ve aynı zamanda eğlenmek isteyen kişiler için birbirinden cazip seçenekler vardır. Kişilerin yurtdışına çıkarken, eğlenmek istemesi halinde bu yönde seçim yapması gerekecektir.

17 Ekim 2016 Pazartesi 18:20
Avrupa'da Eğlence Hayatının En Renkli Olduğu Şehirler
Avrupa'da Eğlence Hayatının En Renkli Olduğu Şehirler

Yurtdışına çıkmak ve aynı zamanda eğlenmek isteyen kişiler için birbirinden cazip seçenekler vardır. Kişilerin yurtdışına çıkarken, eğlenmek istemesi halinde bu yönde seçim yapması gerekecektir. Eğlenceleri ve sabahlara kadar süren etkinlikleri ile birbirinden güzel eğlenceli şehirler ile siz de unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Avrupa’da gitmek istediğiniz yerlere paket turlarla da çok uygun fiyatlara gidebilirsiniz. En eğlenceli şehirlerde unutulmaz anılar yaşamak için erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın:

Londra

İngiltere’nin merkezi olan Londra, farklı eğlence kulüpleri ve şehirleri ile birlikte eğlence noktasında en önemli merkezlerden birisidir. Dünya genelinde yapılabilecek en iyi tercihlerden birisi Londra olarak görüldüğü için eğlence için Londra’ya giderek, KOKO, Tiger Tiger ve Fabric gibi ünü ülke sınırlarını aşan mekanlarda takılabilir, buraların farklı eğlencelerine katılabilirsiniz. 

Amsterdam

Amsterdam her ne kadar sakinliği ile bilinse de gece yaşamını seven kişiler için ideal yerlerdendir. Öyle ki renkli gece yaşamı ile Londra ile bu alanda yarışabilir durumdadır. Bölgede en çok ön plana çıkan 5 farklı mekan vardır. Paradiso, Escape, Jimmy Woo, Trouw ve Studio 80 Amsterdam’a gittiğinizde mutlaka uğramanız gereken yerlerden. Özellikle burada uzun süreli kalacaksanız tavsiyemiz hepsine bir gecenizi ayırmanız.

Berlin

Daha çok partileri ile ön plana çıkmayı başaran Berlin, eğlenmeyi sevenler için ideal. Almanya’da her ne kadar yoğun bir çalışma durumu olsa da eğlenmek isteyenler için seçenekler de mevcut. Bu bakımdan Berghain gibi ön plana çıkan mekanları ziyaret ederek siz de Berlin’in eğlence dolu yaşamına katılabilirsiniz.  



Barselona

İspanya ve Barcelona, eğlencenin merkezlerinden birisi olduğu gibi son dönemlerde daha fazla ilgi görmeye başlamıştır. Bölgede çok sayıda eğlence mekanı olduğu için beğendiğiniz bir mekan bulmanız oldukça kolay olacaktır. Fakat öneri isteyenler için Razzmatazz, Sala Apolo ve Row14 vazgeçilmezler arasındadır.

Prag

Açıklama: C:UsersSinan.YesiltasDesktopavrupa turlari.jpg

Küçük ölçekli olmasına rağmen yıl boyunca turistleri ağırlayan Prag, eğlence konusunda da zengin seçenekleriyle misafirlerini ağırlar. Prag’ta yer alan mekanlarda eğlence neredeyse hiç bitmez. Bu bakımdan güneşin doğuşu ile birlikte mekandan ayrılmanız söz konusu olabilir. 

Avrupa’da tercih edebileceğiniz sayısız seçenek olsa da listedeki şehirler ve mekanlar eğlence için n çok tercih edilen ve popüler olanlardır. 

Son Güncelleme: 17.10.2016 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81