Şahin devretti

ALTSO Başkanlığı nedeniyle ALDÖBİR'deki başkanlık görevini Ahmet Dayanç'a devreden ALTSO Başkanı Şahin, Dayanç ve birlik ekibine başarılar diledi.

Şahin devretti

ALTSO Başkanlığı nedeniyle ALDÖBİR'deki başkanlık görevini Ahmet Dayanç'a devreden ALTSO Başkanı Şahin, Dayanç ve birlik ekibine başarılar diledi.

12 Şubat 2014 Çarşamba 03:09
 Şahin devretti
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlığı nedeniyle özel vakit ayıramadığı için döviz bürosunu kiraya veren Mehmet Şahin, Alanya Dövizciler Birliği Başkanlığı görevini Rüzgarlı Döviz sahibi Ahmet Dayanç'a devretti. Birlik için Atatürk Caddesi'nde yapılan ofiste gerçekleşen devir teslim törenine Alanya Dövizciler Birliği (ALDÖBİR) yönetimi katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Dayanç, birliğin Mehmet Şahin öncülüğünde kurulduğunu ve önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. 
 
"KOMİSYON İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK"
ALTSO'da ki görevine daha çok vakit ayırıp halka ve üyelerine hizmet edebilmek için görev devri yaptığını ifade eden Mehmet Şahin, birliğin 2010 yılında kurulmasından bu yana önemli mesafe aldıklarını belirtti. Şahin, post ofis olarak çalışan işletmelerin yasadışı olarak döviz alım satımı yapmanın yanı sıra komisyon karşılığı kredi kartı çektiği bu konuda mücadelenin sezon boyunca süreceğine dikkat çekti.
Devir teslim töreni sırasında Dayanç yönetim kurulu adına Şahin'e plaket verdi. Ahmet Dayanç başkanlığında oluşan dövizciler birliğinde Murat Öz, Ahmet Alaattinoğlu, Hasan Arslan, Seyfi Bekar, Mustafa Ünal, Seyfullah Biçer ve Hasan Kılınç yer alıyor.
 
Son Güncelleme: 12.02.2014 03:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81