ALKÜ'de turnuva heyecanı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlük Kupası 1’inci Futbol Turnuvası başlıyor.

ALKÜ'de turnuva heyecanı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlük Kupası 1’inci Futbol Turnuvası başlıyor.

18 Nisan 2017 Salı 23:14
ALKÜ'de turnuva heyecanı
ALKÜ’de futbol turnuvası heyecanı başladı. Bu yıl birincisi düzenlenen Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası’nda 7 takım mücadele edecek. Fakülteler ve Meslek Yüksek Okulları arasında yapılacak olan turnuva için tüm hazırlıklar tamamlandı. Öğrencilerin sportif faaliyetlere yöneltilmesi ve Alanya’da keyifli vakit geçirmelerini hedefleyen turnuvaya ALKÜ öğrencileri  büyük bir ilgi gösteriyorlar.
7 EKİP KIYASIYA MÜCADELE EDECEK
18 -28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada her gün 3 maç oynanacak. Grup mücadelesini tamamlayan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Ardından gruplardan çıkan takımlar çeyrek final, yarı final mücadelelerinin sonucunda final de kupayı kazanmak için ter dökecek. Maçlar Sadullahoğlu sahasında yapılacak.
Turnuvaya: Akseki MYO, ALTSO MYO, ALTSO Turizm MYO, Gazipaşa MRB MYO, Eğitim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’nin katılacağı açıklandı.
ÖDÜLLER ŞENLİKLERDE
18 Nisan 2017 Salı günü Mühendislik Fakültesi ve Eğitim Fakültesi takımları arasında oynanacak maçla başlayan turnuva 2 hafta sürecek ve 28 Nisan 2017 Cuma 11.30’da oynanacak maç ile kupa sahibini bulacak.
Rektörlük Kupası 1’inci Futbol Turnuvası’nın ilk gölünü Mühendislik Fakültesi öğrencisi Mehmet Üryan Tekin attı.
Turnuvada dereceye girecek takımlar ödüllerini Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin bahar şenliklerinde alacaklar.
Maç sonuçları ise şu şekilde:
Mühendislik Fakültesi 4-3 Eğitim Fakültesi
ALTSO Turizm MYO 1- 2 ALTSO MYO
İşletme Fakültesi 7-1 Gazipaşa MRB MYO
Son Güncelleme: 18.04.2017 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81