MHP’den şehitler için özel köşe!

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı şehitler için parti binasında köşe yaptırdı. Yaptırılan köşe Alanya protokolünün katılımı ile dualarla açıldı.

MHP’den şehitler için özel köşe!

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı şehitler için parti binasında köşe yaptırdı. Yaptırılan köşe Alanya protokolünün katılımı ile dualarla açıldı.

17 Temmuz 2018 Salı 21:57
MHP’den şehitler için özel köşe!

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Alanya'nın şehitleri için bir köşe yaptırdı. Şehitler köşesinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Tokluü, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Alanya Müftüsü Mustafa Topal şehitler için duasının ardından şehitlerin ruhlarına Fatiha okudular. 

‘GÜVENLE YAŞIYORSAK, ONLARIN SAYESİNDE’
Daha sonra bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak Alanya'mızın şehitleri için bir köşe oluşturduk. Bugün de burada şehit ailelerimizle birlikte şehitlerimizin ruhlarına bir Fatiha okuduk. Bizler için, Türk milliyetçileri için, ülkücüler en güzel mertebe şehitlik mertebesidir. Cenabı Allah vatanını milletini seven her seven her ülkücüye şehitlik mertebesini nasip etsin. Bunun yanında vatanımızın, devletimizin, ülkemizin bekası için bugün mücadele veren bizler burada huzurlu yaşıyorsak gecelerini gündüzlerine katarak mücadelesini sürdüren vatanını koruyan tüm güvenlik güçlerimizin cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun.  Şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine bugün bu topraklarda huzurlu bir şekilde  yaşıyoruz.  Hepsinin ruhları şad mekanları cennet olsun. Allah tüm şehit ailelerimizden razı olsun. Bu vatanın bekası için dün Çanakkale'de ve kurtuluş savaşında bugün terörle mücadele de ve en son 15 Temmuz'da şehitlerimiz var. Müslüman Türk milleti bu topraklarda yaşadığı sürece de bu topraklarda huzurlu olmanın bedeli olarak şehitlerimiz olmaya devam edecektir. Bizler de yeri geldiğinde Milliyetçi Hareketin mensupları olarak şehit olmaya hazırız. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi- Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81