‘Kaldırım işgalinin önüne geçilmeli!’

Alanya Kent Konseyi aylık olağan toplantısında Alanya’da yaşanan sıkıntılar masaya yatırılarak, çözüm önerileri konuşuldu.

‘Kaldırım işgalinin önüne geçilmeli!’

Alanya Kent Konseyi aylık olağan toplantısında Alanya’da yaşanan sıkıntılar masaya yatırılarak, çözüm önerileri konuşuldu.

23 Eylül 2018 Pazar 20:33
‘Kaldırım işgalinin  önüne geçilmeli!’

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu aylık olağan toplantısı 20.09.2018 tarihinde, Nurhan Özcan başkanlığında Alanya Kent Konseyi Yerel Gündem 21 Evi’nde üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantıya, ALTİD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaptan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Özge Öztimur Karadağ, ALKOD Bşk. Ömer Göker, A.G.C. Yön. Kur. Üyesi Mehmet Çelik, ALFOD Bşk. Kerim Coşkun, ALTSO Yön. Kur. Üyesi Raşit Sadullahoğlu, Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ümran Aykut, Alanya Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Emine Soykan, Muhtarlar Odası Başkan Vekili Mustafa Bayrak, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyesi Ali İhsan Özdemir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Vekili Mustafa Akçocuk, AKPAD Yön. Kur. Üyesi Hidayet Kızıları katıldı.
KALDIRIM İŞGALİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantı gündeminde, halktan gelen şikâyetler doğrultusunda yaya kaldırımlarının işgali görüşüldü. Yaya kaldırımlarında motosiklet ve bisikletlerin işgali sonucu oluşan kazalarda yaralanmaların olduğu ve bunun önüne geçilmesi, bisiklet yolunun belirginleştirilmesi amacı ile gerekli kurumlarla irtibata geçilmesi kararlaştırıldı.
ETKİNLİK TAKVİMİ VE YARDIMLAR KONUŞULDU
Yine Sosyal Yardımlaşma Çalışma Grubunun projesi olan, tadilat gören işletmelerden çıkan klima, mini dolap vb. kullanılabilir eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hususunda gerekli kuruluşlar ile işbirliği yapılmasının planlandığı aktarıldı. Toplantıda son olarak, Otobüslerin aşırı kalabalık olduğu ve ticari araçların aşırı hız yaptığı doğrultusunda gelen şikayetler değerlendirilirken, gerekli kurumlara iletilmesi kararlaştırıldı.

Son Güncelleme: 23.09.2018 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür 2018-09-23 20:42:13

Sadece bisiklet ve motosiklet değil dört teker araçlarında işgali sözkonusu önlem topyekun alınmalı kaldırım yayalara terkedilmeli zannımca bunun için üçyüzyıl beklememiz gerekecek

banner81