6’ncı Değirmenci dönemi başladı

Alanya Pansiyoncular Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. 5 dönemdir oda başkanlığı yapan Hüseyin Değirmenci, tek aday olarak girdiği seçimde 314 üyenin oyunu alarak 6’ncı dönemine başlamış oldu.

6’ncı Değirmenci dönemi başladı

Alanya Pansiyoncular Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. 5 dönemdir oda başkanlığı yapan Hüseyin Değirmenci, tek aday olarak girdiği seçimde 314 üyenin oyunu alarak 6’ncı dönemine başlamış oldu.

09 Ocak 2018 Salı 18:17
6’ncı Değirmenci dönemi başladı

Alanya Otelciler Pansiyoncular Lokantacılar Kafeteryacılar Turistik Eşya Satıcıları Odası'nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Alanya Belediye Düğün Salonu'ndaki olağan genel kurula AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ile odanın çok sayıda üyesi katıldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda sonra divana tutanakların imzalama yetkisi verildi. Daha sonra yönetim kurulu faaliyet raporu slayt eşliğinde sunuldu. Ardından da denetim kurulu raporu okundu. Sonra faaliyet ve denetim kurulu raporları ile gelir-gider ve bilanço, tahmini bütçe ibra edilerek kabul edildi.
‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Oda başkanı Hüseyin Değirmenci, "İyi bir katılım oldu. Böyle bir ailenin de başkanı olmaktan da gurur duyuyorum. Biz burada 2014-2018 görev süresini verdiniz. Size layık olmaya çalıştık. Belediye, tüm kurumlarımız, birlik başkanı, TESK ile birlikte çalıştık. Hediyelikçi, lokantacı esnafının ayrı sıkıntıları var. Hükümet pansiyonda öğrenciler kalamaz dedi. Biz dedik ki Alanya ayrı bir yer. Pansiyonlarımız öğrenci almaya devam ediyor. Hain darbe girişimi oldu. Bunları aşmaya çalıştık. 2017'de bir miktar yukarı çıktık. İnşallah 2018'de Avrupa ve İskandinav pazarında inşallah yükseliş olacak. Rusya pazarı da yükselişte. Esnaf kredilerle ayakta kalıyor. Biz sizlere hizmet etmek için varız. Hep birlikte beraberce olacağız. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Sizlerin mutluluğu için çalışıyoruz" dedi.
DEĞİRMENCİ’DEN ÜYELERE PLAKET
Değirmenci gerçekleştirdiği konuşmasının ardından oda üyelerinden bazılarına plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından mevcut Başkan Hüseyin Değirmenci yine tek aday olarak seçime gitti . Saat 12.00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’da sona erdi. Tek aday olarak seçime giren Değirmenci oy kullanan 314 üyenin oyu ile 6. Kez oda başkanı seçildi.  Değirmenci’nin yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:  Hüseyin Çinal, Latif Saygılı, Adil Bozkurt, Mehmet Özcan, Şükrü Kıllı, Hüseyin Uysal.” – Mert CANTÜRK 

Son Güncelleme: 09.01.2018 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81