150 araçla çıkarma

150 araçla çıkarma

23 Temmuz 2017 Pazar 19:45
150 araçla çıkarma
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile ekibi, 50 kişi ve 150 araçla yayla çıkarması yaptı. Yaylaların sorunlarını yerinde inceleyen Başkan Yücel, "Yaylaların tamamının sorunlarını sıraya koyduk ve kısa zamanda tüm sorunların bir bir çözeceğiz" dedi. Başkan Yücel ve ekibine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.
 
YÜCEL'E YAYLADA SEVGİ SELİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu olmasına rağmen ekibi ile birlikte batı yaylalarını dolaşarak vatandaşların sorunlarını yerinde inceleme imkanı buldu. Yücel'in gezisine muhtarlar da eşlik ederken ilk durak Bayır Yaylası oldu. Bayır'ın ardından Başkan Yücel, Karabuynuzlar, Çakallar, Saburlar yaylalarını ziyaret etti. Batı bölgesinde bulunan yaylalarımıza hizmet verebilmek için Eğrigöl Yaylası'na kurulan şantiye alanını ziyaret eden Yücel buradaki personelle toplantı yaptı. Vatandaşlar Yücel'e her gitti yerde büyük sevgi gösterisinde bulundular.
ÇAVUŞOĞLU'NUN MEVLİDİNE KATILDI
Öğleye kadar hızlı bir tur atan Başkan Yücel, daha sonra Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun annesi Fatma Çavuşoğlu'nun mevlidine katıldı. Başkan Yücel, Soğukpınar, Güney, Karamanlar, Orhan, Yenice, Sirge ve Gözübüyük yaylalarında vatandaşlarla da buluştu. Payallar ve Avsallar Yaylası'nda bölge halkının taleplerini de dinleyen Başkan Yücel, Pazar sabahı ise Türkler Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin'in Söbüçimen Yaylası Topataş Mevkii'nde düzenlediği kahvaltıya katıldı. Bölgenin sorunlarını sıraya koyduklarını ve tamamını çözeceklerini belirten Yücel, 29-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan, ünlü sanatçı Serkan Kaya ile Kırkpınar pehlivanlarının da katılacağı Geleneksel Gökbel Yağlı Güreş Festivali'ne tüm Alanyalıları davet etti.
Son Güncelleme: 23.07.2017 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81