'Türkiye'yi kimse durduramayacak'

Ak Parti Milletvekili Sena Nur Çelik, memleketi Alanya’da 16 Nisan referandumu mesaisine hız kesmeden devam etti.

'Türkiye'yi kimse durduramayacak'

Ak Parti Milletvekili Sena Nur Çelik, memleketi Alanya’da 16 Nisan referandumu mesaisine hız kesmeden devam etti.

14 Nisan 2017 Cuma 20:02
'Türkiye'yi kimse durduramayacak'
En genç milletvekili, Şekerhane, Hacet, Güllerpınarı ve Çıplaklı Mahallelerinde Anayasa değişikliğinin neden gerektiğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önemini anlattı. Çelik, prangalarından kurtulan Türkiye’yi kimsenin durduramayacağını söyledi.
 ‘’16 NİSAN’DAN SONRA HIZIMIZI DÜŞÜREMEYECEKLER’’
Sena Nur Çelik, Milletvekili yeni dönemde gençlerin bakış açısının daha fazla siyasete yansıyacağını söyledi. Seçilme yaşının 18’e düşürülmesinin neden önemli olduğunu anlatan Çelik,
18 yaşında milletvekili seçilmesine karşı çıkanlar gençlerimize güveniyoruz. Ama biz yarınlarımızın teminatı nesillerimize güveniyoruz. Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul’u fethetti. Bizim gençlerimiz Fatih Sultan Mehmet’in torunları. 15 Temmuz ihanet gecesinde canları pahasına sokaklara çıkan gençlerimiz vardı.Kurşunlara, tanklara gövdelerini siper eden gençlerimiz siyasette de aktif rol alabilir. 18 yaşındaki genç seçebiliyorsa seçilme hakkına da sahip olmalıdır. 59 ülkede 18 yaşındaki gençler milletvekili seçilebiliyor. Gençlerimizin sorunlarına çözüm üretilebilmesi bu sorunların meclis zeminine etkin bir şekilde aktarılabilmesine bağlı. büyük önem arz ediyor. Okul, yurt, burs, iş gibi sorunları var. Yeni sistemle 18 – 25 yaş aralığındaki 7 milyon gencimizin de Meclis’te temsil edilmesinin önünü açıyoruz. Gençlerimizin meclis üyesi, muhtar seçilmesinin önündeki engeller kaldırılıyor. Genç, yenilikçi ve enerjik bir parlamento daha çok iş üretecek, Türkiye daha hızlı yol alacak.
Geçlerimizin sorunları da parlamentoya getirilecek ve biz de çözüm bulacağız. 16 Nisan’dan sonra kalkınma hızımızı hiç kimse düşüremeyecek” İfadelerini kullandı.
‘’MİLLET AYDINLIK GELECEĞE MÜHÜR VURACAK’’
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde çok önemli sivil bir Anayasa değişikliği yapıldığına dikkat çeken Sena Nur Çelik, Pazar gününün Türkiye’nin rotasını belirleyeceği gün olduğunu belirtti.
En genç milletvekili geçmişte yaşanan sıkıntılara milletin sandıkta noktayı koyacağını belirterek şunları kaydetti: ‘’Artık tarihi karar gününe çok kısa bir süre kaldı. Milletin söz sahibi olacağı yeni dönemin heyecanını, coşkusunu yaşıyoruz. Pazar günü inşallah bayram olacak. Darbecilerin hazırladığı anayasayı rafa kaldıracağız. Milletimiz aydınlık ve huzurlu geleceğe mühür vuracak. Vesayetin ve darbelerin gölgesinde tökezleyen eski Türkiye’yi özleyenler yenilikten korkuyorlar. Milletin iradesinin ipotek altına alındığı sistemin değişmesini istemiyorlar. Artık o günlerin miadı doldu. Milletimiz hiçbir zaman kendisine uzak olanlara prim vermedi, 16 Nisan milletin gücünün üstünde güç olmadığını gösterecektir. Pazar günü sandıklar evetle dolacak, terör örgütleri de Türkiye düşmanları da dersini alacak.‘’
 ÖĞRENCİLER VEKİLLERİNE ÇİĞ KÖFTE İKRAM ETTİ
En genç Milletvekili ev toplantılarında kadınlarla bir araya geldi. Kadınlar, Türkiye’nin yolunu açacak 18 maddelik Anayasa değişikliği teklifine destek verdi. Çelik, Çıplaklı Mahallesi’nde havai fişeklerle karşılandı. Alanyalılar vekilleri ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Sena Nur Çelik, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlerin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sorularına cevap verdi. Öğrenciler, vekillerine kendi yaptıkları çiğ köfteyi ikram edildi. Kayserililer ile de toplantı yapan Çelik, Alanya evet ofisinde Ak Parti’ye katılan aileyi tebrik etti, rozetlerini taktı.
 
Son Güncelleme: 14.04.2017 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81