'Sevdamız Alanya, gücümüz vatan!'

'Sevdamız Alanya, gücümüz vatan!'

12 Ekim 2017 Perşembe 20:54
'Sevdamız Alanya, gücümüz vatan!'
Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV) Başkanı Kemal Yetkin, yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Yetkin, “Bu şehre sahip çıkılması gerektiğini, hiç kimse ile şahsi husumetlerinin olmadığını açık ve net olarak vurguladı. ALSEV Başkanı Kemal Yetkin, konuşmasını şöyle sürdürdü; Alanya Sevdalıları Derneği olarak kaldığımız yerden İnandığımız doğrular uğrunda yürümeye devam ediyoruz. Sevdamız Alanya, gücümüzü vatana olan sevgimizden alarak birbirimize yeri geldiğinde nefes, yeri geldiğinde tek yürek olacağımız yeni yönetimimizle bir araya geldik. Hiç kimseyle şahsi husumetimiz yok bu bir bayrak yarışı, bu makam mevki vaat edilmeyen hizmet yarışı şimdi bu yarışta Alanya’mızın menfaatleri doğrultusunda ilk günkü heyecanla ilerlemeye devam ediyoruz. Yaşadığı şehre, üzerine bastığı mübarek vatan toprağına ihanet eden değil, eğitimli, şehrine sahip çıkacak, örf ve adetlerine bağlı daha güzel nesiller için tek yumruk olup zalimin zulmüne dur diyecek sabredeni zafere taşıyacak iradeye sahip yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın isimlerini sizlerle paylaşıyorum Alanya’mıza hayırlı uğurlu olur Allah’ın izniyle İnşallah.’ şeklinde konuştu. Başkan Kemal Yetgin’in yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Levent Bozkurt, Ünal Avcı, Ahmet Çivi, Adnan Çarşambaoğlu, Ozan Aysun Açıkalın, Yunus Anılgan, Ali Köylü, Habil Subaşı, Ahmet Yönet, Ahmet Şengöz, Tunahan Yüksel, Tunahan Şimşek, İsmail Keleş, Ahmet Ergin, Ömer Özdemir, Ahmet Uçmaz.”
ALSEV BUGÜN AŞURE DAĞITACAK
Öte yandan ALSEV tarafından Muharrem ayı dolayısıyla bugün saat 16.00’da 25 metrelik yol üzerinde bulunan dernek binası altında vatandaşlara aşure ikramında bulunulacak. Başkan Yetkin, tüm vatandaşları aşure yemeye davet etti.  – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 12.10.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81