Alanya'da TÜRSAB'ta seçim günü

TÜRSAB Alanya BTK Başkanlık seçimi bugün ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek.

Alanya'da TÜRSAB'ta seçim günü

TÜRSAB Alanya BTK Başkanlık seçimi bugün ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek.

16 Ekim 2019 Çarşamba 09:10
Alanya'da TÜRSAB'ta seçim günü

TÜRSAB Alanya BTK Başkanlık seçimi bugün ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek. 3 adayın yarışacağı seçimli genel kurulunda üyeler saat 14.00 itibari ile oy vermeye başlayacak. Sandıklar ise sat 17.00’da kapanacak. 
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)  Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) başkanlık seçimi bugün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da oy verme işleminin başlayacağı açıklandı. Seçimde, Bölge Temsil Kurulu yönetmeliğinin oluşmasının ardından yapılan seçimde Mevcut Başkan Bilal Korkmaz, Kerim Sarıkaya ve Kerim Yılmaz yarışacak.  TÜRSAB’ta uygulama yönetmeliği değişmeden önce Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) adı altında temsilcilikler faaliyet gösteriyordu. O dönemde üye acentelerin şubelerinin de oy hakları vardı. Bir üye birden çok oy kullanabiliyordu. Şubelerin oy kullanımın kaldırılması sonrası her şirket adına sadece 1 oy kullanılabiliyor. Bugün yapılacak olan seçimde 230 civarında TÜRSAB Alanya BTK üyesinin oy kullanması bekleniyor. 3 aday da tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81