Çavuşoğlu, Alanyaspor'u zirveye çıkaran planlamayı anlattı

Süper Lig’de istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Alanyaspor’un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takımı zirveye çıkaran planlamayı anlattı.

Çavuşoğlu, Alanyaspor'u zirveye çıkaran planlamayı anlattı

Süper Lig’de istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Alanyaspor’un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takımı zirveye çıkaran planlamayı anlattı.

16 Kasım 2020 Pazartesi 23:50
Çavuşoğlu, Alanyaspor'u zirveye çıkaran planlamayı anlattı

2. Lig’den Avrupa’ya kadar giden, bu sezon Süper Lig’de bir maç eksiğine rağmen liderliğine devam eden Alanyaspor’un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, zirveye giden planlamayı anlattı. Fanatik gazetesine konuşan Çavuşoğlu, şunları söyledi: “Biz transferi kendimiz yapıyoruz, araya menajer sokmuyoruz. Kandırmaya çalışan birçok menajeri kapıdan kovduk. Bir politikamız var, buna sadığız. Yaşlıları büyüklere veriyoruz, gençleri kendimize alıyoruz, bu sistemde iyi gidiyor. Bunda da başarılı oluyoruz herkesin gördüğü gibi. Marafona’yı mesela gittim kendim aldım. Portekiz’e kendim gittim, orada sözleşmesini yaptım. Kendim gidip takip ettiğim oyuncular var.”
HENÜZ ORTADA BAŞARI YOK
“Çağdaş hocayı Sergen hoca zamanında çalışırken beğeniyorduk. Yanında da iyi bir ekip olunca isabetli bir karar verdik. Çağdaş hocanın oyuncularla iletişimi, yabancı dil bilmesi önemli artıydı. Ligin daha çok başındayız. Şu an iyi yerdeyiz ama henüz ortada bir başarı yok. Son Trabzon maçı hariç ligin en iyi top oynayan takımıyız. Şu an ligin en çok gol atan, en az gol yiyen takımı olmamız önemli. Lideriz, bu güzel. İlçe takımı olarak devlerin önüne geçtiğimiz konuşuluyor. Süper Lig’de ilk 3 sene devreyi 18 puanla bitirdik. Şimdi aynı yerdeyiz, 17 puan topladık”

“HOCALAR OYUNCU ARAŞTIRMIYOR”
“Hocalarımız alınmasın ama takım yapabilen hoca sayısı oldukça az. Ancak çalıştıkları takımlarda beğendikleri oyuncular varsa, ‘Oraya gidince seni de alacağız’ diyorlar, bunları yaşıyoruz, yaşadık. Çünkü maalesef hocalarımızın birçoğunun dünya gözüyle bir oyuncu takip etme, izleme, araştırma gibi bir politikaları yok. Menajerlerin önerdikleriyle ya da çalıştıkları takımlardaki oyuncularla yürüyorlar. Kimsenin ömür boyu Alanya’da kalacak hali yok. Gidenlere teşekkür ettik.”
ALANYA’YA GELEN ÇIKIŞ YAKALAR 
“Bizimle çalışan hocalar çıkış şansını yakalar. Sergen Yalçın, Erol Bulut ve son olarak Çağdaş Atan bu çıkışı yakaladı. Hepsi yakalar çünkü kulüp işleyişi önemli. Bugüne kadar çalıştığım bütün hocalarla güzel ayrıldık, kırgınlık olmadı. Hepsiyle de hâlâ görüşürüz. Çünkü ben teknik heyete, ‘Sahanın içi sizin, dışı bizim’ derim. Bu sınırı çizince zaten sorun olmuyor. Hep böyle çalıştık. Kimse burada sorun yaşadığını söyleyemez. Hocaların işine karışmayız kesinlikle.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81