Bugün günlerden Alanyaspor!

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Saat 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Bugün günlerden Alanyaspor!

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Saat 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

16 Şubat 2020 Pazar 10:23
Bugün günlerden Alanyaspor!

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 22’nci haftasında evinde düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Bugün saat 13.30’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak maçın hakemliğini, Sakarya Bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yapacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Deniz Caner Özaral yaparken, maçın dördüncü hakemi Yalçın Taşkınfurat yapacak. Ayrıca karşılaşmanın VAR hakemliğinde Fırat Aydınus görev yaparken, AVAR’da Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak. 

Aytemiz Alanyaspor ligde ve Türkiye Kupası’nda yükselişini sürdürürken, Gençlerbirliği de düşme hattından uzaklaşma peşinde. Her iki kulvarda da başarılı bir grafik çizen turuncu yeşilliler sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Kupada yarı finale çıkan Alanyaspor’da moraller oldukça yerinde. 39 puanla 4’üncü sırada yer alan Alanyaspor, üst sıralardaki yerini ve Avrupa şansını korumak istiyor. Hafif sakatlıkları bulunan Siopis ve Salih’in durumu henüz netlik kazanmazken, takımda başka eksik bulunmuyor. Juanfran ve Lokman Gör takımla çalışmalara başladı ancak maç kadrosunda yer almaları beklenmiyor. Turuncu yeşillilerde Efecan, Bakasetas, Baiano 3’er sarı kartla, kart cezası sınırındaki oyuncular olurken, takımda cezalı oyuncu yok.

Gençlerbirliği ise 21 puanla 13’üncü sırada yer alırken, alt sıralardaki takımlarla arasını açma ve yükselişe geçme peşinde. Küme düşme hattından iyice uzaklaşmak isteyen kırmızı siyahlı ekip, geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a evinde 2-0 yenilerek puan kaybetti. Deplasmanda Alanyaspor’dan puan almak isteyen Ankara temsilcisinde Arda Kızıldağ sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, Flavio sarı kart cezası sınırındaki oyuncu.

Süper Lig tarihinde bugüne dek iki takım 5 kez karşı karşıya gelirken, bu maçların 3’ünü Alanyaspor kazandı, iki maçta ise eşitlik bozulmadı.

Son Güncelleme: 16.02.2020 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81