Alanyaspor'un isim sponsoru belli oldu!

3 yıldır Aytemiz ile sponsorluk anlaması yapan Alanyaspor, bu sezona Alanyaspor ismi ile başlamıştı. Taraflar bugün anlaştılar ve takımın adı yeniden Aytemiz Alanyaspor oldu

Alanyaspor'un isim sponsoru belli oldu!

3 yıldır Aytemiz ile sponsorluk anlaması yapan Alanyaspor, bu sezona Alanyaspor ismi ile başlamıştı. Taraflar bugün anlaştılar ve takımın adı yeniden Aytemiz Alanyaspor oldu

10 Eylül 2019 Salı 11:50
Alanyaspor'un isim sponsoru belli oldu!

Alanyaspor, 3 yıldır Aytemiz rmasıyla sürdürdüğü isim sponsorluğunu bu yıl da devam ettirecek. Alanyaspor, mücadele edeceği tüm kulvarlarda “Aytemiz Alanyaspor” adıyla yer alacak. Yönetim kurulu, 2016 yılından bu yana kulübe destek veren Aytemiz ile isim sponsorluğu için yeniden sözleşme imzaladı. Takım, anlaşmaya göre 2019-2020 Cemal Usta Sezonu’nda da, Aytemiz’in verdiği güçlü destekle Süper Lig’de mücadelesine devam edecek. Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, her zaman spor ve sporcuyu destekleyen bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Aytemiz olarak geliştirdikleri yenilikçi hizmetlerle sektörün en dinamik markalarından biri olduklarını belirten Eke, "Alanyaspor da Süper Lig’e yükselmesinden bu yana aynı kararlılıkla performansını artırarak oyuna devam ediyor. Aytemiz ve Alanyaspor beraberliğinde 3 yıldır güzel bir sinerji oluşturduğumuza düşünüyoruz ve desteğimize bu yıl da devam ediyoruz. Şirketimiz ve Alanyaspor yönetimi tarafından imzalanan iş birliği ile takımın adı bu sezon boyunca da ‘Aytemiz Alanyaspor’ olarak anılacak. Aytemiz Alanyaspor’un Süper Lig’deki başarısının artarak devam edeceğine canı gönülden inanıyoruz” dedi.   Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise söz konusu iş birliğine ilişkin olarak "Türkiye'nin güçlü ve büyüyen akaryakıt rması olan Aytemiz ile işbirliğimizin 4’üncü yılına giriyoruz. Bu işbirliğinden aldığımız kuvvetle yeni sezonda da başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu anlaşmada emeği geçenlere ve rma yetkililerine ayrıca teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu.

AYTEMİZ HAKKINDA:

Halen 574 lisanslı, 600’e yakın sözleşmeli istasyona sahip olan Aytemiz, yurt çapında akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini gittikçe artan bir büyüme ivmesiyle sürdürmektedir. Bugün itibari ile Türkiye’nin tüm bölgelerinde 10 ikmal noktası ve 220.000 metreküp depolama kapasitesi ile önemli bir altyapıya sahip olan Aytemiz, yaptığı operasyonel iyileştirmelerle hizmet standardını her geçen gün yukarıya taşıyarak sürekli müşteri memnuniyeti ilkesiyle tüketicilere hizmet vermeye devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81