Mustafa Toklu: “Sefer bizim, zafer Allah’ındır”

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda 28. Dönem Ak Parti’nin Antalya milletvekili adayları tanıtıldı.

Mustafa Toklu: “Sefer bizim, zafer Allah’ındır”

Ak Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda 28. Dönem Ak Parti’nin Antalya milletvekili adayları tanıtıldı.

16 Nisan 2023 Pazar 12:41
Mustafa Toklu: “Sefer bizim, zafer Allah’ındır”

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı tam kadro aday tanıtım toplantısında yer aldı. Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, “Hem Cumhurbaşkanı seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için en yüksek oy oranıyla tamamlamak, hem de Meclis’teki milletvekili sayılarımızı yükselterek ülkemizin bu güne kadarki kazanımlarını Türkiye Yüzyılı’nda da devam ettirmek için 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Alanya’dan iki milletvekili adayını Meclis’e gönderecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Toklu, “Alanya’mızın iki önemli değeri olan Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve Sn. Kuddusi Müftüoğlu’nu Meclis’e gönderecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek herkesin gıpta ile baktığı bir kent olacağız. Bu seçim sadece Türkiye’yi değil tüm İslam coğrafyasını da ilgilendiren, dünyanın dikkatle takip ettiği bir seçim.

Dünyaya meydan okuyan bir lidere sahibiz. Böyle bir lidere yol ve dava arkadaşlığı yapmaktan ötürü her zaman gurur ve onur duydum. Dünya liderimize yol arkadaşlığı yapacak tüm adaylarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Rabbim yardımcımız olsun. Sefer bizim, zafer Allah’ındır” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81