Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile BŞB Başkanı Menderes Türel, katı atık tesisi temel atma töreninde adeta Hasan Sipahioğlu'na övgü yarışına girdiler. Başkan Türel, tesisin yerinin ayrılmasında Sipahioğlu'nun gayretlerine dikkat çekerek teşekkür etti.
Bakan Çavuşoğlu ise Sipahioğlu'nun sadece Türkiye'de değil dünyada tanıdığı en vizyoner belediye başkanlarından biri olduğuna dikkat çekti.
Bu övgüler sırasında belediye başkan adaylığı bekleyen simalara doğru gözlerim gayri ihtiyari kaydı. Hele biri vardı ki içlerinde adeta suratı Alanyalı tabiri ile badırık gibi olmuştu. Bir diğeri şaşkınlıkla yanındaki ile hararetli bir konuşmaya girip neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorlardı. Sonrasında bir ismi geçenlerden birine bu yapılan övgülerin anlamını sordum. Aldığım cevap karşısında bayağı güldüm. 
Ak Partili siyasetçinin yorumu şu oldu, “Bunlar ölüyü diriltecekler.” Aramızda geçen bu diyaloğu duyanlar ise kendilerini gülmekten alamadılar. Bu kişi kim mi? 
Hımmmmmmmmm....
Peki ölü dirilirse ne olur?
Tabi ki bu kişiler onu 'Zombi' gibi algılar. 
Zombiler biliyorsunuz filmlerde de izlediğimiz kadarıyla pek bir acımasız oluyorlar.
ARA YERDE ORMAN YOK OLUYORDU.
Katı atık tesisi açacağım diye koca ormanı yakacaklardı. Evet.. Evet.. Tesisin açılış töreninde oldu bunlar. Gündüz gözü ile havai fişek patlattılar. Bildiğim kadarıyla bu fişekler gece atılıyor. Alanya'da ise hava kararır kararmaz başlanıyor atılmaya. Gelişi güzel olarak mahalle arası, plaj, sokak, cadde fark etmiyor. Ancak gündüz niye atılır anlamak mümkün değil. Sadece kuru gürültü. O gece izlediğimiz ışık şovundan eser bile gözükmüyor. Ama illa gündüz patlatacaklar. Bu kez ışık oldu. Gündüz gündüz ormana düşen kıvılcımlar çam ağaçlarının tutuşmasına neden oldu. Bir anda önce dumanlar sonra alevler yükseldi. Orman ve itfaiye zamanında müdahale ederek yangını büyümeden söndürdüler. 
Bundan sonra gündüz açılışlarında havai fişek patlatmazlar sanırım.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81