Karadağ mazbatasını aldı! Resmen göreve başladı

CHP’de mazbata vardı. Coşkun Karadağ mazbatasını aldı ve resmen göreve başladı

Karadağ mazbatasını aldı! Resmen göreve başladı

CHP’de mazbata vardı. Coşkun Karadağ mazbatasını aldı ve resmen göreve başladı

02 Ocak 2020 Perşembe 15:52
Karadağ mazbatasını aldı! Resmen göreve başladı

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a partililer de eşlik etti. Mazbatasını almasının ardından adliye binası önünde açıklama yapan Karadağ, çok seviyeli bir seçim atlattıklarını söyledi. Karadağ, “Öncelikle partimiz, Alanyamız ve Antalyamız için hayırlı uğurlu olsun. Mazbatamızı aldık. Partimizi nasıl Alanya’da birinci parti yapacağımızın çalışmalarını yapacağız. Şuna ben tüm Alanya halkı için söz veriyorum. Alanya’da CHP birinci parti olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz buna eski tecrübeli ve yeni genç arkadaşlarımızla birlikte hazırız. Göreceksiniz biz Alanya’da CHP’yi birinci parti yapıp ülkemize hayırlı bir iş yapmanın gururu ve onurunu yaşayacağız” dedi.
“SÜREÇ İÇERİSİNDE HAKLILIĞI GÖZÜKECEK”
CHP’nin Libya tezkeresine ret vermesiyle ilgili düşünceleri sorulan Karadağ, “Bu tür savaş çığırtkanlıkları hiçbir zaman tasvip etmediğimiz bir şey. Bundan daha önce ikinci kurucu genel başkanımız Deniz Baykal da yine bir tezkere konusunda ret demişti. Bunun ülkemiz için çok daha hayırlı olduğu günler içinde tespit edildi. Bugün yine genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu sosyal demokrasinin ve de CHP’nin gerektiği davranışları gösterdiler. Genel başkanıma buradan bir kere daha teşekkür ediyorum. Süreç içerisinde bunun haklılığı mutlaka ve mutlaka gözükecektir” diye konuştu. 
“ÇOK SICAK BAKIYORUZ”

5 yıl aradan sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yılbaşına özel festival yapıldığı ve Alanya’da bu gibi bir organizasyonun yapılıp yapılmaması gerektiği de sorulan Karadağ, “Bu tür festivaller özellikle halkımızın birlikte olması, kendi içimizde kaynaşmayı getireceği için biz bu tür organizasyonlara çok sıcak bakıyoruz. Resmi bayramlarda Alanyamızda özellikle tertiplenen fener alayları bir milli bayram coşkusunda geçiyor. Biz sadece milli bayramlarda değil, bu tür yıl dönümlerde de bu organizasyonların yapılmasını çok önemsiyoruz. Olması gereken bir eylem diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 
“İNŞALLAH BİZLERE NASİP OLUR”
Bu organizasyonları turizm açısından da değerlendiren Karadağ, “Ocak ayı itibariyle hem dışarıdan gelen turistler hem de aynı zamanda Alanya’daki yerleşik yabancılar için bu çok önemli. Bu organizasyonların yapılması Alanyamıza çok daha prestij katacaktır. İnşallah bundan sonraki yıllarda bu kutlamaları yapmak bizlere nasip olur diye düşünüyorum” dedi. 

“BU KONUDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM”
İlçe kongresinde başkan adayı olan Ömer Zavlak’ın eski ilçe başkanlarından Ali Takavut’un diğer adaylara yardım ettiğiyle ilgili açıklamaları sorulan Karadağ, “Ben bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Seçimler ve partimizin iç konuları konusunda benim yapacağım her davranış, söylem partimizi bir adım daha ileri nasıl götüreceğiz anlamında olacak. Sorunun direkt muhatabı ben değilim. Ben bütün partililere ve aday arkadaşlarıma göstermiş olduğu davranışlarından, özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.01.2020 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81