Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adem Murat Yücel’i tanıttı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday açıklama programı kapsamında Antalya’nın bütün belediye başkan adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adem Murat Yücel’i tanıttı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday açıklama programı kapsamında Antalya’nın bütün belediye başkan adaylarını açıkladı.

27 Ocak 2019 Pazar 21:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adem Murat Yücel’i tanıttı

AK Parti ve Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin adaylarını açıklayan Erdoğan, Antalya’nın en büyük ilçesi diyerek Alanya’nın adayı Adem Murat Yücel’i de açıkladı İttifak kapsamında Yücel’i destekleyeceklerini söyleyen Erdoğan, “Cumhur ittifakı pazara kadar değil, mezara kadar olacak. Dolayısıyla oyları verirken acaba diye bir soruyu sormak yok” diye konuştu. 

ERDOĞAN, ADAYLAR AÇIKLADI 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da partisini ve Cumhur İttifakı kapsamında destekleyecekleri MHP’nin adaylarını açıkladı. Aday tanıtım toplantısına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’dan Cumhur İttifakı’nın ortakları olan MHP ile Ak Partili yüzlerce partili de özel araçlar ve otobüslerle Antalya’ya akın ettiler.
YÜCEL İLE SALONU SELAMLADI
19 ilçeden 15'inde AK Parti, 4 ilçede ise Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin adayı desteklenecek. Alfabetik sıraya göre önce AK Parti adaylarını açıklayan Erdoğan, daha sonra Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin adaylarını açıkladı. “Geldik Antalya’nın en büyük ilçesi Alanya’ya. Alanya’da AK Parti olarak aday çıkarmıyoruz, Cumhur İttifakı kapsamında MHP Adayı Adem Murat Yücel’i destekliyoruz” diyen Erdoğan, Alanya’nın adayı Adem Murat Yücel’i açıklayarak kürsüde birlikte salonu selamladı. 
PAZARA DEĞİL, MEZARA KADAR
Yücel ile el sıkışan Erdoğan, ayrıca “Değerli kardeşlerime şunu özellikle söylemek istiyorum. Cumhur ittifakı dediğimiz bu bütünleşme,  pazara kadar değil, inşallah mezara kadar bir yolculuk olacaktır. Dolayısıyla oyları verirken acaba diye bir soruyu sormak yok. Hayırlı olsun” diyerek salona seslendi. Diğer Cumhur İttifakı adaylarını da açıklayarak ilçeleri tamamlayan Erdoğan, sonra olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in adaylığını açıklayarak kürsüye çağırdı. 
TÜREL İLE YOLA DEVAM 
Türel ile salonu selamlayan Erdoğan, “Menderes Türel ile yola devam ediyoruz. Büyükşehir tüm ilçe adaylarımızın Antalyamıza partimize, Cumhur ittifakına hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar AK Parti’nin hizmet bayrağını ilçelerimizde dalgalandırmış olan tüm belediye başkanlarımıza  teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışında yerini yeni arkadaşlarımıza bırakan belediye başkanlarımıza şahsım ve şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Erdoğan, konuşmasında Antalya ve Alanya’ya yapılan hizmetleri de aktardı.
   

AK PARTİ'NİN ADAYLARI
Antalya BŞB: Menderes Türel 
Akseki: İbrahim Özkan
Aksu: Halil Şahin
Demre: Süleyman Topçu
Döşemealtı: Emre Afacan

Elmalı: Ümit Öztekin
Gündoğmuş: Mehmet Özeren
Gazipaşa: Adil Çelik
İbradı: Hatice Sekmen
Kaş: Mutlu Ulutaş
Kepez: Hakan Tütüncü
Konyaaltı: Gaye Doğanoğlu
Kumluca: Hüsamettin Çetinkaya
Manavgat: Hasan Öz
Muratpaşa: Gökcen Özdoğan Enç
Serik: Enver Aputkan

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI
Alanya: Adem Murat Yücel
Kemer: Yusuf Üras
Korkuteli: Ömer Niyazi İşlek
Finike: Nail Dülgeroğlu

Son Güncelleme: 27.01.2019 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81