Başkan Böcek Alanya'ya geliyor

Yapımı devam eden Türkler Mahallesi'ndeki toptancı halinin projesine tepki gösteren halcilerle görüşmek için Böcek Alanya'ya geliyor

Başkan Böcek Alanya'ya geliyor

Yapımı devam eden Türkler Mahallesi'ndeki toptancı halinin projesine tepki gösteren halcilerle görüşmek için Böcek Alanya'ya geliyor

22 Temmuz 2020 Çarşamba 22:12
Başkan Böcek Alanya'ya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nın haftalık toplantısında Lozan Antlaşması’na değinen Başkan Coşkun Karadağ, İstanbul Sözleşmesi’nin yok sayılmasının ülkeyi zafiyete uğratacağını söyledi. CHP'nin 25-26 Temmuz'da yapacağı 37. Olağan Kurultayı’na katılacağını belirten Karadağ, “Partimizin bu zamana kadar yaptığı kurultayların hepsi Türk siyasetine yön veren çalışmalar. İnşallah bu kurultayımız da bu anlamda ciddi olarak Türk siyasetinin çizecek olduğu yönü tespit edecektir” dedi.
'SORUNUN ORTADAN KALKACAĞINA İNANIYORUZ'
Türkler’e yapılacak olan toptancı haline gitmek istemeyen hal esnafının talepleriyle ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüştüğü hatırlatılan ve konuyla ilgili son durumun sorulduğu Karadağ, “Halin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam ediyor. Yüzde 60 seviyesine geldi. Çok daha önceden yapılan bir projenin neticesi olarak yine Muhittin Böcek’in bu kadar ekonomik dar boğazdayken bu projeyi başlatması Alanya’mıza ne kadar önem verdiğinin göstergelerinden birisi. Devlet oraya ciddi olarak bir yatırım yapmış. Bu yatırımı yok saymak mümkün değil. Konuyla ilgili Böcek ile görüşme yaptık. Önümüzdeki hafta içerisinde, süreç içerisinde Alanya’ya geleceğini, buradaki esnaf arkadaşlarıma şunu söyledim. Ciddi olarak bir dosya hazırlanıp Böcek’e verilerek sorunun da ortadan kalkacağına inanıyorum. Orada ciddi devlet, büyükşehir yatırımı var. Yok saymak mümkün değil ama fiziki birtakım eksiklikler varsa da konunun muhatapları tarafından bu tespit edilerek belediye başkanımıza sunulacak” diye konuştu.   

'ÜYE TALEBİ OLDU'
Son dönemde partiye üye olanların sayısında artış görüldüğü ve ulaşılmak istenen bir üyelik hedefi olup olmadığı sorulan Karadağ, “Üye sayımızın çoğalması bizleri memnun eder. Biz hem üye sayımızın çoğalmasına hem de nitelikli üye kaydına önem veriyoruz. Biz kesinlikle herhangi bir vaatle, sözle, dayatmayla üye yapma yönteminden ziyade CHP fikirlerine, düşüncelerine ve altı okumuzu kabullenen insanların daha çok üyeliği konusunda teşvik ediyoruz. Son günlerde çok olumlu bir yöneliş var. Bu yönelişi pazar günü yayla bölgelerinde yaptığımız çalışmalarda da bizzat yerinde gördük. Tüm vatandaşların sorunlarını yerinde irdeledik. Birçok kişi partiye gelip üye olacağını iletti. İnşallah üye kayıtlarını çoğaltarak hem nitelikli hem de halka hitap eden kampanya ile birlikte üye sayımızı çoğaltma çalışmaları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.  
'SÜT DAĞITIMI DEVAM EDECEK'
Halk süt konusunda da açıklamalarda bulunan Karadağ, “Böcek’in seçim çalışmalarından önce vermiş olduğu sözlerden birisi de Alanya’yı yakından ilgilendiren Halk Süt idi. Halk Süt’ün dağıtımına geçtiğimiz hafta başlandı. Tüm halkımızın Antalya.bel.gov sitesine girip kayıtlarını yaptırmasını istiyoruz. 2-5 yaş arasındaki çocukların daha sağlıklı gelişim göstermesi için süt dağıtımına devam edeceğiz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81