‘Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim’

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıklayan CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, “Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Umuyorum ki bizlerin ve halkımızın gayretleriyle 24 Haziran’da ülkemize yeni bir güneş doğacak” dedi.

‘Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim’

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıklayan CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, “Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Umuyorum ki bizlerin ve halkımızın gayretleriyle 24 Haziran’da ülkemize yeni bir güneş doğacak” dedi.

25 Nisan 2018 Çarşamba 20:46
‘Alanya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim’


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, 24 Haziran seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığını açıklayarak, yarın(bugün) partisinden istifa edeceğini duyurdu. Açıklamasında, Alanya’yı Ankara’da temsil etmek istediğini ifade eden Takavut, “Alanya’nın en büyük eksikliklerinden birisi şuydu, herkesten aynı şikayeti alıyorduk, ‘Alanya’nın mecliste temsilcisi yok’ diye. Ben de bu eksikliği gözlemlediğim ve bu eksiği gidermek istediğim için bir karar aldım. Antalya’daki tüm ilçe başkanlarımızla ve kazandığımız 6 belediyenin başkanlarıyla istişareler yaptım ve 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde aday adayı olmaya karar verdim. Tam anlamıyla da bu göreve hazır olduğumu düşünüyorum. Eğer Alanya’yı temsil anlamında bana bir görev verilirse, Alanya başta olmak üzere tüm Antalya’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bir de şunu söylemeden geçmek istemiyorum, Ankara gündeminin yoğunluğundan fırsat bulduğum her an Alanya’da olacağım. Umuyorum ki bizlerin ve halkımızın gayretleriyle 24 Haziran’da ülkemize yeni bir güneş doğacak” diye konuştu. 
'YÜZDE 70 ALANYA'DA OLACAĞIM'
Konuşmasına devam eden Takavut şunları söyledi: “Tabi ki ben bu göreve talip olurken, şunu gönül rahatlığı ile söylüyorum ki; hazırım. Antalya'da özellikle Alanya'yı temsil anlamında mecliste bize görev verilirse şunu çok iyi bilin sizi en iyi şekilde temsil edeceğim ve Antalya'yı çok iyi şekilde temsil edeceğim. Türkiye geneline baktığım zaman Türkiye'ye nasıl katkı vereceksek onu da en iyi şekilde yapacağımın sözünü veriyorum. Artık olarak vatandaşlarımızın en büyük şikayetlerinden bir tanesidir; ben sizin içinizde olacağım. Çok önemli, gerçekten Ankara'da olmam gereken durumlarda gideceğim. Bu söylediğim tutmayabilir ama tutturmaya çalışacağım. Yüzde 70 Alanya'da olacağım, yüzde 30 Ankara'da olabilirim. Ankara'daki arkadaşlarımıza sitem ediyoruz zaman zaman ama orada da meclis çalışmaları var. Kanunlar yapılıyor, görüyorsunuz hükümetin getirdiği bir çok uygunsuz şey var, bunlara karşı da Ankara'da olmak gerekiyor. 

‘İYİ İLİŞKİLER KURMAK İÇİN UĞRAŞTIK’ “
4 Aralık 2015’te İlçe kongremizde aldığımız bir görev vardı. Görevimizi iki yıl sürdürdükten sonra bir kongre daha yapıp güven tazeledik. Bu görevi layıkıyla sürdürdüğümüzü düşünüyoruz. Görev bize verildiği zaman bir şey söylüyorduk, ‘Alanya’da siyasetin rengini değiştireceğiz’ diye. Tüm odalarla, siyasi partilerle tartışma içerisine girmeyeceğimizi söyledik. Hepsiyle aramız iyidir. Partimizle bir sorunu olan kişi veya kurum yoktur. Parti ayrımı yapmaksızın Alanya’ya hizmet getirecek herkesle iletişim içerisine girdik. Menfaatler konusunda iş birliği yaptık. Alanya ortak paydamız oldu. Yeri geldiğinde de muhalefetliğimizi de yaptık” diye konuştu.
YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?
Takavut, “Örgüt kendi içinden başkanımız çıkaracak bu önümüzdeki bir hafta içerisinde netleşir. Tüzükte de öyle bir öngörü var. Burada arkadaşlar kendi aralarında istişare ediyorlar. Partimizi temsil anlamında kime görev verilirse tüm arkadaşlarım bu temsil görevini yapabilecek yetenek ve kabiliyette. Onun içinden hangi arkadaşımızı ilçe başkanımız yaparlarsa biz onun arkasında onun erleri olarak çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81