'Alanya halkı rahat yolculuk yapacak'

CHP İlçe Başkanı Karadağ'ın gündeminde ulaşım vardı. Kargıcak ve Mahmutlar otobüslerinde yeni başlayan uygulamadan memnun olmayan ulaşım esnafının açıklamaları devam ederken, Karadağ da, "Havuz sistemi ile vatandaşımız Kargıcak, Mahmutlar ve Alanya arasında tek araçla rahatça yolculuk yapacak" dedi.

'Alanya halkı rahat yolculuk yapacak'

CHP İlçe Başkanı Karadağ'ın gündeminde ulaşım vardı. Kargıcak ve Mahmutlar otobüslerinde yeni başlayan uygulamadan memnun olmayan ulaşım esnafının açıklamaları devam ederken, Karadağ da, "Havuz sistemi ile vatandaşımız Kargıcak, Mahmutlar ve Alanya arasında tek araçla rahatça yolculuk yapacak" dedi.

08 Ocak 2020 Çarşamba 18:30
'Alanya halkı rahat yolculuk yapacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Bakanı Coşkun Karadağ, haftalık yönetim kururlu toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Karadağ, Demirtaş, Gazipaşa ve Serik’te yaşanan sel felaketi ile başladığı açıklamasında yapılan ve yapılacak çalışmalara dikkat çekti. Karadağ, Demirtaş, İmamlı, Dimvadisi, Yeşilöz, Kargıcak, Konaklı, Toslak mahallelerinde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, hasarın giderilmesi konusunda çalışma yapan itfaiye ve ASAT ekiplerine de teşekkür etti. Karadağ, "Büyükşehir belediyemiz hem itfaiye grubu hem de büyükşehir hizmet grubu çok ciddi bir çalışma ile beraber sınav atlattılar" dedi. Demirtaş’ta yaşanan hasarın nedenini tespit etiklerini kaydeden Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in bölgeye gelerek hasarı yerinde gördüğünü, vatandaşın yaralarının sarılması ve altyapı yatırımı olarak gerekli çalışmaları yapılacağını söyledi. 
DEMİRTAŞ'A YATIRIM
Coşkun Karadağ, Demirtaş bölgesinde, dönemin belediye Başkanı Mustafa Aras’ın yaptığı ancak büyükşehir yasası ile hayata geçirilmesi mümkün olmayan projelere dikkat çekti. İçme suyu ve arıtma tesisi için Demirtaş Bölgesine yatırım yapılacağını kaydeden Karadağ, "Büyükşehir belediye başkanımızın bir müjdeli haberi ile beraber temmuz ayı içerisinde özellikle Demirtaşta bir arıtma tesisi yapılarak daha halkımızın sağlıklı bir şekilde yaşanmasının müjdesini verdi" dedi. Karadağ, bölgedeki asbensliiçme suyu borularının da değişeceğini bildirdi. Karadağ, "Şimdi bu aspesli ve kansorejen olarak tespit edilen aspesli boruların tamamen ortadan kaldırılarak, yeniden daha modern bir içme suyuna daha sağlıklı bir içme suyuna kavuşturulacaktır. Demirtaş bölgemiz bu konuda gerçekten Büyükşehir belediyemiz verdiği sözler ne ise tek tek yerine getirmekte ve çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

ULAŞIM RAHATLAYACAK
Ulaşım esnafının kafası karışık. Onlar uygulamadan memnun olamadıklarını anlatan açıklamalar yaparken, CHP İlçe Başkanı Karadağ ise dün yaptığı açıklamasında, "Havuz sistemi ile vatandaşımız Kargıcak, Mahmutlar ve Alanya arasında tek araçla rahatça yolculuk yapacak" dedi. 
KARAR GÖRÜŞ ALINARAK ALINDI
Karadağ, "Kargıcak, Mahmutlar ve Alanya arasındaki ulaşım kangren haline gelmişti. Yeni yılla birlikte havuz sistemiyle rahat bir şekilde ulaşım imkanı oluştu" dedi. Karadağ kararın kooperatif  başkanları ile görüşerek alındığını da belirtti. CHP İlçe Başkanı Doğu bölgesinde edinilecek deneyim ile Batı’da da aynı uygulamanın yapılacağını söyledi. Karadağ, "Kooperatif başkanlarıyla bir araya gelerek bu konuyu bir çözüme kavuşturdular şu an gerçekten vatandaşlarımız özellikle Alanyamızın doğu bölgesi indeki Vatandaşlarımız çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak tabi bu yeterli mi değil tabii ki Alanyamızın gene batı bölgesinde de Bu yapılan çalışmaların ışığı doğrultusunda veya tecrübesi doğrultusunda aynı olay alanımızın batı bölgesinde de bir ulaşım sorununa neşter vurulacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81