"Alanya'dan Türel'e rekor destek bekliyoruz”

Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve MKYK Üyesi Av. Mustafa Köse, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yapılan teşkilat binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyelerinin katıldığı Teşkilat Toplantısına katıldılar. Taş yaptığı açıklamada Alanya'dan Türel'e tam destek beklediklerini söyledi.

"Alanya'dan Türel'e rekor destek bekliyoruz”

Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve MKYK Üyesi Av. Mustafa Köse, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yapılan teşkilat binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyelerinin katıldığı Teşkilat Toplantısına katıldılar. Taş yaptığı açıklamada Alanya'dan Türel'e tam destek beklediklerini söyledi.

06 Ocak 2019 Pazar 17:09
"Alanya'dan Türel'e rekor destek bekliyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nın yapımı tamamlanan Teşkilat Binasına ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve ekibinin yoğun çabaları ile yapılan teşkilat binasını dün; Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve MKYK Üyesi Av. Mustafa Köse ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Başkan Toklu tarafından yeni teşkilat binası gezdirildi. İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, yeni teşkilat binasının son derece modern ve kullanışlı olduğunu belirterek, “Gerçekten Alanya’ya yakışan muhteşem bir bina olmuş. Yeni teşkilat binası ile partimiz Alanya’da daha güçlü olacaktır. Her ayrıntının düşünüldüğü bu bina da çalışacak olan herkes kendini şanslı hissetmeli.” dedi. MKYK Üyesi Mustafa Köse ise yeni binayı Ankara’daki genel merkez binasına benzeterek, “Adeta Genel Merkezimizin bir minyatürü olmuş. Gerçekten günlerdir yeni teşkilat binasını merak ediyordum ve ilk fırsatta geldim. Bu kadar iyi bir çalışma yapan Toklu ve ekibini tebrik ediyorum.” dedi. Milletvekili Kemal Çelik’te yeni teşkilat binasına tam not verdi.

TEŞKİLAT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Binayı gezen İl Başkanı Taş, Milletvekili Çelik ve MKYK Üyesi Köse, daha sonra yeni teşkilat binasında bulunan Mevlüt Çavuşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Teşkilat Toplantısına katıldılar. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve yönetimi, İlçe kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

TOKLU, “HER ZAMAN İLKLERİ YAŞADIK VE YAŞATTIK"

Yaklaşık 150 kişinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını Başkan Toklu gerçekleştirdi. Kendilerini ziyaret eden isimlere tek tek teşekkür eden Başkan Toklu, “Bir yandan seçim çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan yeni teşkilat binamızı tamamladık. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı ve onları da kısa sürede tamamlayacağız. Yeni binamızda aynı anda 5-6 program yapılabiliyor. Bu bizim için büyük bir avantaj. Bugün, yeni yerimiz olmasa bu ziyaret için başka bir salon bakacağız, birçok hazırlık yapmak durumunda kalıp maddi olarak ve zaman olarak büyük kayıp içerisine girecektik. Ancak şimdi kendi teşkilat binamızda geniş katılımlı böyle bir toplantıyı rahat bir biçimde gerçekleştirebiliyoruz. Seçimler yaklaşıyor ve bir Seçim Koordinasyon Merkezi kiralamamız gerekiyordu. Ancak yeni bina ile birlikte bu ihtiyaçta ortadan kalktı. SKM’yi kendi teşkilat binamızda yapabileceğiz. Biz her zaman ilkleri yaşadık ve yaşattık. Bu binamızda Alanya’da bir ilk oldu. Bu teşkilat binasının bana ve siz değerli yöneticilerime nasip olması bizler için büyük bir şanstır. “ dedi.

TAŞ, “ÇOK ŞANSLISINIZ”

Daha sonra sözü alan İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ilk olarak parti yöneticilerinin tek tek kendilerini tanıtmalarını istedi. 'Birçoğunuzu zaten yakinen tanıyordum' diyen İl Başkanı Taş, “Şu an burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Daha önce Kültür Merkezi, Öğretmenevi gibi yerlerde defalarca tanıştık, konuştuk. Şimdi ise sizin evinize misafir olduk. Bu binanın ne kadar önemli olduğu önümüzde ki günlerde anlaşılacaktır. Böyle bir başkana sahip olduğu için Alanya Teşkilatı gerçekten çok şanslı." şeklinde konuştu.

"ALANYA'DAN TÜREL'E REKOR DESTEK BEKLİYORUZ"

Mart ayında yapılacak olan seçimlere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'le gireceklerini belirten Taş, "Gerçekten çok başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Antalya Partimiz için çok önemli bir dönüm noktası. Antalya gibi dünyanın en önemli merkezlerinden birisine de Menderes Türel gibi bir lider yakışıyor. Alanya'dan Sayın Türel'e gelecek desteğin gerçekten rekor seviyede olmasını bekliyoruz. Büyükşehirin çalışmalarını Antalya'nın her noktasında görüyor ve hissediyoruz. Bu çalışmalar seçim döneminde teşekkür olarak Başkanımıza dönecektir. Kendisi il ve ilçe teşkilatları ile de oldukça uyumlu çalışıyor. Alanya'da da bir ittifak gerçekleşebilir. Henüz resmi açıklama gelmedi ancak bu durumda biz ve sizler hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Türel için hem de Alanya için çalışacağız." diye konuştu.

KÖSE, “ALANYA’YA BU YAKIŞIRDI”

İl Başkanı Taş’ın ardından sözü MKYK Üyesi Mustafa Köse aldı. Bir dönem Başkan Mustafa Toklu ile beraber çalıştıklarını belirten Köse, “Kendisi ile beraber çalıştım ve ne kadar çalışkan azimli bir siyasetçi olduğunu biliyordum. Ak Parti olarak Alanya’da hep güçlüydük ve başkanlığa Mustafa kardeşimizin gelmesi ile bu gücün kat ve kat katlanacağını biliyordum. Şimdi bakıyordum ve muhteşem bir binanın yapıldığını görüyorum. Gerçekten Alanya’ya da bu yakışırdı. Kendisi bu bina için çok ter döktü çok emek sarf etti. Sizler de aynı şekilde. Emeği geçen herkesi bir kez daha canı gönülden kutluyorum.” dedi.

ÇELİK, “BU BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ”

AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’te Başkan Toklu ve ekibine çok teşekkür ederek, “Gerçekten fotoğraflarda görüyorduk ama bu kadar modern ve kullanışlı bir yer beklemiyorduk. Kendisi de Mimar olan Mustafa Başkanımız her ayrıntıyı düşünmüş. Hayırlı olsun ziyareti için vakit kaybetmeden geldik. Arası çok az olan iki seçim arasında bu binanın yapılmış olması gerçekten bir başarı öyküsüdür. Bu öyküyü yazan sizler de partimizin tarihine geçtiniz.” şeklinde konuştu. Toplantının son bölümünde ise yöneticilerin soruları yanıtlandı. Birçok soruya içtenlikle yanıt veren İl Başkanı Taş, Milletvekili Çelik ve MKYK Üyesi Köse daha sonra toplu fotoğraf çektirerek Alanya’dan ayrıldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81