Alanya CHP’nin yeni yönetimi Sönmez ile buluştu

Sefa Çorbacı’nın görevden alınmasıyla göreve başlayan CHP Alanya İlçe Teşkilatı yeni yönetimi bugün İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Millet İttifakı'nın Alanya adayı Abdullah Sönmez ile bir araya geldi.

Alanya CHP’nin yeni yönetimi Sönmez ile buluştu

Sefa Çorbacı’nın görevden alınmasıyla göreve başlayan CHP Alanya İlçe Teşkilatı yeni yönetimi bugün İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Millet İttifakı'nın Alanya adayı Abdullah Sönmez ile bir araya geldi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 12:38
Alanya CHP’nin yeni yönetimi Sönmez ile buluştu

Geçtiğimiz gün Sefa Çorbacı başkanlığındaki CHP alanya İlçe Teşkilatı’nın düşmesi üzerine göreve gelen yeni CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi bugün Millet İttifakı’nın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın ile bir araya geldi. Hancı Gurme’de düzenlenen kahvaltıda İYİ Parti ve CHP Alanya Teşkilatı yaklaşan yerel seçimlerle ilgili gündemi değerlendirdi.

“SÖNMEZ’İ ALANYA BELEDİYESİ BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURTACAĞIZ”

Kahvaltıda açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, "Şuan CHP'de küçük bir değişiklik söz konusu oldu. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla görevi teslim aldık. Bundan sonra bütün arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız ve Abdullah başkanımızı Alanya Belediyesi Başkanlığı'nın koltuğuna oturtacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir takım dedikodu var ittifakın çatladığı gibilerinden, bunlara meal vermeyelim. Biz birlikteyi, biriz Abdullah başkanımızın arkasındayız" dedi.

APAYDIN: “KİM TEMSİLCİ OLURSA OLSUN HERKESLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

CHP’nin kurumsal yapısına her zaman saygılarını koruyacaklarının altını çizen İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın sözlerine şu şekilde devam etti: “Bildiğimiz gibi CHP'de bir görev değişimi oldu. Biz CHP'nin kurumsal kişiliğine her zaman saygımızı muhafaza ettik. CHP'de kim temsilci olursa her biriyle çalışmaya hazırız.  Çıktığımız bu yolda Alanya Belediye Başkanlığı'nı kazanınca kadar, ayrım yapmadan,geri adım atmadan hep ileriye giderek yolumuza devam edeceğiz. Alanya Belediye Başaknlığı'nı Abdullah Sönmez'e, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Muhittin Böcek'le kazanacağız. Alanya'ya da, Antalya'ya da hak ettiği adil yönetimi getireceğiz inşallah. Millet İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ise, "CHP'de bir değişiklik oldu, ama önemli olan birliği beraberliği sağlamak. Antalya'da Muhittin Böcek'le, Alanya'da Abdullah Sönmez'le bu seçimi almak. Hem CHP'nin hem de İYİ Parti'nin hedefi Alanya'da seçimi alıp başarıya gitmek. Seçimi almamak için hiç bir nedenimiz yok. Sahalardayız, hep sahalarda olacağız. Allah'ın izniyle her iki partinin sayesinde hem Antalya'da hem Alanya'da 31 Mart'ta bu seçimi kazanacağız "şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.02.2019 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81