500 TL'ye sigarayı bırakın!

Alanya'da bulunan Şifahane Sağlık Merkezi sigaraya savaş açarak Akupunktur ile sigara bırakma tedavisinde kampanya başlattı.

500 TL'ye sigarayı bırakın!

Alanya'da bulunan Şifahane Sağlık Merkezi sigaraya savaş açarak Akupunktur ile sigara bırakma tedavisinde kampanya başlattı.

05 Aralık 2019 Perşembe 16:01
500 TL'ye sigarayı bırakın!

Dünya Sağlık Örgütü tarafından Akupunktur ile sigara bırakma en başarılı yöntem olarak kabul edilirken, Şifahane Sağlık Merkezi'nde 500 TL karşılığında sigara içmeye son verebilirsiniz. Kampanya ve tedavi yöntemi hakkında bilgiler veren Şifahane Sağlık Merkezi yetkilileri, Akupunktur yöntemi ile sigarayı bırakmanın çok daha kolay olduğuna dikkat çektiler. Uygur Türkleri menşeili ve 5 bin yıllık tarihi olan Akupunktur ile tedavi insanların vücutlarını uyararak vücudun içindeki eczaneden faydalanmayı sağlıyor.  Akupunkturun bütün bağımlılıklar için kullanılan, ancak yaygın olarak sigarayı bırakma tadevisinde kullanıldığını söyleyen yetkililer şu bilgileri verdiler. "Sigarayı bırakma uygulamasında, vücuttaki bazı noktalara iğne batırılarak, beyine uyarı gönderiliyor. Bu sayede sigara bırakma, sigaradan nefret etme, tiksinme duygusu oluşuyor hastada ve bu şekilde bırakıyor. Bu yöntem aynı zamanda obezite tedavisinde de kullanılıyor."  

'HİÇ BİR YAN ETKİ YOK'

Akupunkturun hiçbir yan etkisi olmadığını kaydeden yetkililer, "Doğru noktalara iğne batırırsak, doğru bir şekilde yapılarsa hiçbir şekilde yan etki oluşturmaz. Akupunkturun en iyi tarafı bu zaten. Mesela hastanın beli ağrıyor ve sürekli iğne yaptırıyor, hap alıyor ama biz kulağa veya vücuda birkaç iğne yapıyoruz. Ağrıyı oluşturan maddeler ve karşı koyacak maddeler vücudumuzda zaten var. Biz onları uyararak onların salınmasını sağlıyoruz. Yani dışarıdan eczaneden ilaç almak yerine, vücudumuzdaki eczaneyi kullanabiliyoruz. Kulak aracılığı ile uyarıyoruz ve ilaçlar salgılanıyor vücudumuza. Zaten bizim olan şeyler o ilaçlar ve salgılanarak vücuda yararlı hale geliyor." şeklinde açıklama yaptılar. Sigarayı kesin olarak bırakmak isteyenler 0 242 511 07 47 Nolu telefonu arayarak randevu alabilecekleri belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81