Kategoriler

Haber Alanya

Kurşunlu Kaplıcalarından sağlıkçılara ücretsiz hizmet

ÇİN'DE ORTAYA ÇIKTIKTAN SONRA TÜM DÜNYAYA YAYILAN VE TÜRKİYE'Yİ DE ETKİSİNE ALAN YENİ TİP KORONA VİRÜSLE İLÇEDE MÜCADELE EDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALİHLİ BELEDİYESİ KURŞUNLU KAPLICALARI ÜCRETSİZ KONAKLAMA HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI.

Manisa’nın Salihli ilçesinde, yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele eden sağlık çalışanlarına Salihli Belediyesi Kurşunlu Kaplıcaları, ücretsiz konaklama hizmeti vermeye başladı.

Salihli Belediyesinin tüm birimleriyle ilçe genelinde korona virüs tedbirleri uyarınca ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, herkesin sağlığı için büyük bir özveriyle evlerinden ve ailelerinden ayrı kalarak, gece-gündüz demeden fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına, şifa dağıtan Kurşunlu Kaplıcalarının tahsis edildiğini söyledi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam başkanlığında oluşturulan komisyon öncülüğünde Salihli’de korona virüse karşı tüm tedbirlerin alındığını ve uygulandığını vurgulayan Başkan Kayda, “İnanıyorum ki bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde kısa zamanda atlatacağız Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde yoğun bir çalışma temposu içinde, fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız ve kahraman sağlıkçılarımızı kaplıcalarımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu bildirmek isterim. Bu olağanüstü zor günlerde sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve onları alkışlıyoruz” dedi.

Vatandaşlara da bir çağrıda bulunan Başkan Kayda, “Korona virüs salgınıyla mücadelede devletimizin aldığı tüm tedbirlere uyulması hepimiz için çok önemli. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım, çocuklarımızı market ve pazarlara götürmeyelim. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Evde kalalım” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
26 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"