Kategoriler

Haber Alanya

Tatil değil,uzaktan eğitim

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÖĞRETMENLER ÖĞRENCİLERİ İLE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında, öğretmenler öğrencileri ile sosyal medya üzerinde buluşmaya başladı.

Bu kapsamda genel yayınların dışında ilçede bazı öğretmenler, öğrencileri ile telekonferans yöntemi ile evlerden ders işliyor ve anlattıkları videolarıda öğrencilerine ulaştırma imkanı buluyor.

Bu arada yine sosyal medya üzerinden, hem okul yönetici ve öğretmenleri yapacakları faaliyetleri planlamak ve değerlendirmek amacıyla bir araya geliyorlar. Veli ve öğrenci whatsapp gruplarında da öğretmenler gün gün belirledikleri eğitim programını öğrencilerine ulaştırıyor ve takibini yapıyor.

Sosyal izolasyon sürecinde öğrencisine imkanlarını zorlayarak en doğru ve güzel şekilde eğitim vermeyi amaçlayan fedakar öğretmenlere şükranlarını sunduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fehim Altun, “Geleceğimizi aydınlatacak olan sevgili öğrencilerimiz, sizleri ilk ders zilinin ardından okullarımızda görmek için sabırsızlanıyoruz. O gün gelene dek bu sürecin tatil değil uzaktan eğitim süreci olduğunu unutmamanızı hatırlatıyor, ailenizle evinizde keyifli vakit geçirmenizi temenni ediyoruz.”diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
5 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
5 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
5 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
4 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
4 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
5 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"