Kategoriler

Haber Alanya

Niğde Cezaevlerinde Koronavirüs tedbirleri

NİĞDE’DE KORONAVİRÜS SALGINININ YAYILMASININ ÖNLENMESİ AMACIYLA ADLİYE SARAYI VE CEZA İNFAZ KURUMLARI'NDA GEREKLİ TÜM TEDBİRLERİN ALINDIĞI BİLDİRİLDİ.

Niğde’de koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla Adliye Sarayı ve Ceza İnfaz Kurumları’nda gerekli tüm tedbirlerin alındığı bildirildi. Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, adalet hizmetinin yürütülmesi açısından gerekli bütün tedbirlerin alındığını söyledi.

Hazırlanan acil eylem planıyla esnek çalışma sistemine geçildiğini aktaran Camgöz, şunları kaydetti: "Ceza İnfaz Kurumlarımızda bulunan tüm hükümlü ve tutuklularımızın koronavirüse karşı korunması anlamında tüm tedbirler alındı ve alınmaya devam ediyor. Hükümlü ve tutuklu yakınlarının endişe edecekleri bir husus bulunmamaktadır. Adalet Bakanımızın ifade ettiği gibi bu insanlar bize emanet. Bütün giriş çıkışlar kontrol altında. Sıfatı ve pozisyonu ne olursa olsun tüm girişlerde vatandaşlarımızın ateşi ölçülmekte, maske ve eldiven uygulaması yapılmaktadır."

Ceza İnfaz Kurumu personelinin belirlenen merkezlerde kaldığını ve personelin dışarıyla irtibatı olmaksızın kurumuna gidip geldiğini ifade eden Camgöz, fedakarlıklarından dolayı personele teşekkür etti. Camgöz, koronavirüse karşı alınan tedbirlere ilişkin detaylı açıklamanın Niğde Adliye’sinin resmi internet sitesinden yayınlandığını bildirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyalı Feyza Güzyaka Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi açıldı
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 19 Mayıs coşkusu
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Sahil Güvenlik ve savaş gemileri vatandaşların ziyaretine açıldı
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Samsunspor’dan puanla döndü
Alanya
26 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması