Kategoriler

Haber Alanya

Şırnak’ta zehir tacirlerine darbe: 27 gözaltı

ŞIRNAK’TA 9-15 MART ARASINDA DÜZENLENEN KAÇAKÇILIK VE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONLARINDA UYUŞTURUCU MADDE VE GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEME ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONLARDA 27 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Şırnak’ta 9-15 Mart arasında düzenlenen kaçakçılık ve terörle mücadele operasyonlarında uyuşturucu madde ile gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Operasyonlarda 27 şüpheli gözaltına alındı.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, terörün finans kaynaklarından olan kaçakçılıkla mücadele kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca 9-15 Mart arasında il merkezi ve ilçelerinde operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, “Operasyonlarda 15,46 gram esrar, 13,23 gram metamfetamin, 6,3 gram eroin, 1 adet suboxone hap, 9,13 gram afyon sakızı, 6 adet fişek, bin 75 paket bandrolsüz sigara, 5 adet cep telefonu, 100 paket elektronik sigara likidi, 20 kilogram nargile tütünü, 18 kilogram çay, 114 çift ayakkabı, 18 adet muhtelif giyim eşyası, 78 adet muhtelif süs eşyası, 24 adet diğer inşaat malzemesi, 5 bin 900 adet muhtelif mutfak malzemesi, 90 adet tıbbi malzeme ve 720 lira değerinde banknot ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlar kapsamında 27 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapılmış, 2 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır. Kaçakçılık ve Terörle Mücadele kapsamında operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
121 Kez Görüntülendi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya Alanya’da esnafa ve işadamlarına çöken çetenin çökertildiğini açıkladı
Alanya
46 Kez Görüntülendi.
Alanya CHP yarın Danışma Kurulu’nu topluyor 
Alanya
39 Kez Görüntülendi.
Alanyalı oda başkanından sahte para uyarısı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da taksimetreye zam 
Alanya
51 Kez Görüntülendi.
Alanya Veranda nefis yemekleri ve manzarası ile büyülüyor
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’da Beşiktaş mesaisi 
Genel
81 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde kurulacak 8 yeni müdürlük
Asayiş
27 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan 22 araca men cezası
Gündem
20 Kez Görüntülendi.
“İsveçliler Alanya’da huzurlu ve mutlu yaşıyor" 
Belediye
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi yayla yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı