Kategoriler

Haber Alanya

Kaymakam Tanrıseven ' Bu son olsun'

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde, 16 Mayıs Cumartesi günü bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve ambulansın geç gelmesi nedeniyle aşırı kan kaybına bağlı olarak kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü önceki gece yaşamını yitirdi.

Demirtaş Mahallesi'nde sıkça yaşanan kazalara ise kısa zamanda müdahale edilmesi için bölgeye 112 Acil Servis noktası kurulmasına yönelik istişarelerin yapıldığını belirten Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, kazada hayatını kaybeden gence rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileyerek, " Bu umarım son giden can olur. Başka canlar yanmasın, yuvalara ateş düşmesin. Konuyu en kısa zamanda karara bağlayarak 
112 Acil Servis noktasını hayata geçireceğiz" dedi. Demirtaş Mahallesinde 16 Mayıs Cumartesi günü meydana gelen kazada, 19 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Oktay Çağlayan'ın kullandığı 07 NTL 94 plakalı motosiklet K.D. idaresindeki 07 EEL 88 plakalı otomobille çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Oktay Çağlayan ise kazada ağır yaralandı. Çağlayan, bölgede 112 Acil Servis noktası bulunmaması nedeniyle, iddiaya göre geç gelen ambulansla Alanya Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Çağlayan'dan kötü haber önceki gece geldi. Oktay Çağlayan'ın hayatını kaybettiği haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Gencin cenazesi dün hastane 
morgundan yakınları tarafından teslim alınarak ikindi namazına müteakiben Aliefendi Mahallesi Gıruşağı Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
"DEMİRTAŞ 112'YE KAVUŞACAK"
 
Bir gencin daha hayatını kaybetmesi üzerine duyduğu üzüntüyü bildiren Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven ise,  " Kazada hayatını kaybeden gencimiz Oktay Çağlayan'a  Allah'tan  rahmet yakınlarına ise başsağlığı dilerim" dedi. Demirtaş Mahallesi'nde sıkça yaşanan kazalara ise kısa zamanda müdahale edilmesi için bölgeye 112 Acil Servis noktası kurulmasına yönelik istişarelerin yapıldığını belirten Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, "Bu umarım son giden can olur. Başka canlar yanmasın, yuvalara ateş düşmesin. Konuyu en kısa zamanda karara bağlayarak 112 Acil Servis noktasını hayata geçireceğiz" dedi.
Mehmet AL 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
30 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
92 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
40 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar