Kategoriler

Haber Alanya

Turistin cenazesi ülkesinde

Alanya'da, hafta sonunda indiği otobüsün arkasından ilerlediği sırada geri manevra yapan otobüsün altında kalarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden turistin cenazesi ülkesine gönderildi.

64 yaşındaki Türk asıllı Alman vatandaşı Gerlinde Sezgin'in otopsisi tamamlandı. Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan yakınları tarafından alınan Gerlinde Sezgin'in cenazesi toprağa verilmek üzere hava yolu ile  Almanya'ya götürüldü.
 
OLAYIN GEÇMİŞİ
 
Kaza, Cumartesi günü sabah saatlerinde Dinek Mevkii Yat Limanı karşısında meydana gelmişti. Çarşı merkezinden F.G'nin kullandığı özel halk otobüsüne binen 64 yaşındaki Türk asıllı Alman vatandaşı Gerlinde Sezgin, Yat Limanı karşısında bulunan durakta otobüsten inmiş, otobüsün arkasına ilerleyerek karşıya geçmek için yolun boşalmasını bekleyen Sezgin, bu sırada geri manevra yaparak cebe girmek isteyen F.G'nin kullandığı otobüsün altında kalmıştı. Olayı gören diğer sürücülerin uyarmaları üzerine F.G. otobüsü durdurmuş, talihsiz kadın ihbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesi ile otobüsün altından çıkartılmıştı. Ağır yaralı olarak Alanya Özel Başkent Üniversitesi  Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gerlinde Sezgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Otobüs sürücüsü F.G. ise polis merkezindeki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışt. 
Mehmet AL
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
31 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi