Kategoriler

Haber Alanya

'Alanya'mıza hayırlı olsun'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yapımı üstlenilen Turizm Meslek Yüksekokulu’nun proje toplantısı ALTSO’da gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Turizm Meslek Yüksekokulu ilçemize hayırlı olsun. İnşallah 2016 – 2017 eğitim öğretim yılına yüksek okulumuzu yetiştireceğiz” dedi.

Dün, ALTSO’da gerçekleştirilen toplantıya ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu, AÜ Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör ve Mimar Cüneyt Darı katıldı.
Toplantıyı değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da turizm sektörünün en büyük sorunlarından olan kalifiye eleman sıkıntısını gidermek ve kuruluş aşaması tamamlanmış Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin gelişip, büyümesi için yapımı düşünülen Turizm Meslek Yüksekokulu projesinde önemli ilerleme kaydettiklerini belirterek, “Devlet üniversitesi kararının ardından ALTSO olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık” dedi.
 
ŞAHİN: “TURİZMCİLERİMİZE ARA ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ”
Turizm Meslek Yüksekokulu çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini vurgulayan Başkan Şahin, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’le ikili görüşmelerimiz sonrasında turizmcilerimize ara eleman yetiştirebilmek için Turizm Meslek Yüksekokulu yapma kararı almıştık. Bu anlamda önemli ilerleme kaydettik. İnşallah, Allah izin verirse 2016 yılının Eylül ayına yüksek okulumuzu açmış olacağız” dedi. Başkan Şahin ayrıca başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere projede emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
16 Kez Görüntülendi.
22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali için geri sayım başladı
Antalya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da alt yapısı tamamlanan yerler asfaltlanıyor
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Alzheimer hastalığının tedavisi için Alanya’dan umut ışığı
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması yapıldı
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meclis üyesi Eminoğlu altın kemerli ağa oldu 
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 32 işletmede hijyen krizi 
Antalya
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir çiftçi kart projesini yaygınlaştıracak
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik Gazipaşa Yağlı Güreşleri’ne katıldı
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi