Kategoriler

Haber Alanya

Müftüoğu'ndan Kalpar'a övgü

Eski Türkiye Süper Lig Hakemi ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkan Vekili Kuddusi Müftüoğlu Albimo Alanyaspor'un tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar'a övgüler yağdırdı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkan Vekili Kuddusi Müftüoğlu, Albimo Alanyaspor'un tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar'a övgüler yağırdı. Kalpar'ın, çok başarı olduğunu ve takıma göre oyuncuyu saha sürdüğünü belirten Müftüoğlu, "Bundan önceki dönemlerde takım sabit futbolculardan oluşuyor ve sakatlık durumunda yeni oyuncular sahaya sürülüyordu. Yeni hocamızın gelmesiyle birlikte yedekte bekleyen 6 oyuncu daha oyuna dahil oldu. Antrenmanlarda formda olan ve başarı grafiğini yükselten oyuncular bir bir sahaya sürülmeye başlandı. Bu da hem rekabeti, hem de kaliteyi getirdi" dedi.
 
LUCESCU TAKTİĞİ UYGULUYOR
Kalpar'ın hem kendi takımını, hem de rakip takımları çok iyi okuduğunu kaydeden Müftüoğlu, "Hoca rakibe göre takım kurarak sahaya sürüyor. Sabit bir 11'i yok. Bu da takımdaki rekabeti artırarak başarıyı getiriyor. Şu anda ligin en formda takımının Albimo Alanyaspor olduğunu düşünüyorum. En kaliteli takımı değil ama en formda takımı diyebilirim. Böyle giderse Albimo Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkması için hiç bir engel yok" diye konuştu.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
7 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
5 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı