Kategoriler

Haber Alanya

Balıkçılardan, Yücel ve Güney'e teşekkür

Geçtiğimiz ay , denizdeki fırtına nedeniyle teknelerin battığı Türkler Mahallesi'ndeki Balıkçı Barınağı'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla başlatılan yenileme ve güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Alanya ve çevresinde geçtiğimiz ay etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası denizde oluşan dev dalgalar  Türkler Mahallesi'ndeki Balıkçı Barınağı'nda dalgakıranları aşarak  2 tekneyi batırırken, çok sayıda teknenin de zarar görmesine neden olmuştu.  Tekneler vinç yardımıyla kıyıya alınırken, dalgalara rağmen teknelerini kurtarmaya çalışan balıkçılar ise yetkililere isyan etmiş ve yardım beklediklerini dile getirmişlerdi.
BALIKÇILARDAN TEŞEKKÜR
Bu olay üzerine harekete geçen Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkler'de bir balıkçı barınağı yapılmasına karar vermiş ve teknecilerin zararlarının giderilmesi için destek sözü vermişlerdi. Olayın ardından başlayan barınak inşaatı sona yaklaşırken,  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat  Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney çalışmaları yerinde incelediler.  Balıkçılarla bir süre sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel ve Güney, önümüzdeki yıllarda aynı olayların tekrar yaşanmaması için çalıştıklarını belirttiler.  Sohbet esnasında ise balıkçılar kendi yakaladıkları balıkları Yücel ve Güney'e de ikram ettiler. Balıkçılar, Başkan Yücel ve Koordinatör Güney'e desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
7 Kez Görüntülendi.
Sağlık Personeline Yönetimden Teşekkür Belgesi
Antalya
5 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir çalışanlarına eğitim semineri
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Emniyet dolandırıcılık konusunda uyardı
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ekmeğe 1 lira zam geliyor
Gündem
17 Kez Görüntülendi.
İşte Alanya – Antalya Otoyolu’nda son durum 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Heimlich manevrasıyla hayat kurtardı
Güncel
7 Kez Görüntülendi.
CHP Alanya’dan sert ‘tasarruf tedbirleri’ eleştirisi
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Karar Resmi Gazete’de: Alanya’ya 3 hakim atandı 
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor UEFA lisansı almaya hak kazandı
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Antalya turizmi için yeni rekor sözü