Kategoriler

Haber Alanya

MHP'den pazarcılara destek

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri MHP İlçe Başkanı Hilmi Er'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Pazarcıların belli sorunları olduğundan bahseden Er, "Aşılamayacak sorunları yok. Hasan Başkanımla bunları görüşerek üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yeni ilçe başkanı Hilmi Er ve yönetimi hayırlı olsun tebriklerini kabul etmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana hayırlı olsun tebriklerini kabul eden Er, geçtiğimiz hafta sonu sahaya inerek 2015 Genel Seçimleri için çalışmalara başladı. Er, dün sabah saatlerinde Alanya Pazarcılar Odası Hasan Yiğit ve yönetimini ağırladı. Yeni seçilen MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve yönetimini tebrik eden Yiğit, "Yeni MHP ilçe başkanımız herkes için Alanya için hayırlı olsun" dedi.
"İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ"
Er, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ziyaretlerinden dolayı Hasan Başkanıma ve yönetimine teşekkür ederim. Alanya'da pazarcı esnafının belli sorunları var. Ancak aşılamayacak sorunları yok. İstişareler içerisinde Hasan başkanımla bunları görüşeceğiz. Bizim üzerimize düşen görev olduğu zaman biz kendilerine destek olacağız. Alanya'nın menfaatleri doğrultusunda işbirliği yapacağız, birlikte çalışacağız. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Çevre
4 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
3 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
4 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
4 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
14 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
58 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
29 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu