Kategoriler

Haber Alanya

Berberoğlu yollarda

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, hafta sonu Dere Türbelinas Mahallesi, Hacıkerimler Mahallesi, Elikesik Mahallesi ve Süleymanlar Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

11 Ocak Pazar günü 5'inci Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) yeni İl Başkanı Avukat Ali Rıza Sümer, aralarında Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun da bulunduğu 19 ilçe başkanıyla Antalya’da buluşarak hem kongreyi değerlendirdi, hem de 2015 Genel Seçimleri öncesi durum değerlendirmesi yaptı. öte yandan, Alanya Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve yönetimini Gedevet Yaylası’ndaki Park Orman Restoran’da organize edilen kahvaltı programında ağırladı. Etkinliğe, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Başdanışmanı Cihan Gürpınar da katıldı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından bir açıklama yapan Cihat Yıkıcı, “Sayın Cihan Gürpınar da bizleri yalnız bırakmadı ve kendileri katılımcıların dertlerini, talep ve isteklerini dinledi. Emeği geçen arkadaşlarımıza ve değerli konuklarımıza teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
"MAHALLE ZİYARETLERİ TAM GAZ"
Başkan Berberoğlu ve yönetimi daha sonra her hafta sonu gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerine Dere Türbelinas Mahallesi, Hacıkerimler Mahallesi, Elikesik Mahallesi ve Süleymanlar Mahallesi ile devam etti. Berberoğlu, vatandaşlarların istek ve sorunlarını dinledi.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi