Kategoriler

Haber Alanya

'En kötü sezona hazır olun'

Kanal A Televizyonu'nda yayınlanan +Haber Turizm Programı'na katılan ALTİD Başkanı Burhan Sili çarpıcı açıklamalar yaptı.

ALTİD'in sosyal projelerdeki yerinin konuşulduğu programda "Büfelerin kontrolü ALTİD'e verilmese de güvenliğini sağlarız" dedi. Sili, 2015 turizm sezonuyla ilgili olarak ise "1991'de Körfez savaşını, 2005'te kuş gribini atlattık. Ancak şu anki tablo devam ederse tarihin en kötü sezonuyla karşı karşıyayız" dedi.

Pazartesi günleri ekrana gelen, Burak Gül'ün hazırlayıp sunduğu +Haber Turizm Programı'nın bu haftaki konuğu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, ALTİD'in BAKA  ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal projeleri anlattı. Sili, "Engelsiz Kent, projesi çok önemli ve elimizden gelen desteği veriyoruz" ifadelerini kullandı. Can kurtaran kurslarının da devam ettiğinin altını çizen Sili, "Sahil büfeleri ALTİD kontrolüne verilse de verilmese de biz güvenlik konusunda aynı hassasiyeti gösterip, sahilleri güvenli hale getireceğiz" şeklinde konuştu.  Son günlerde gündeme gelen 2015 sezonu için çizilen karamsar tabloyu da değerlendiren Sili, Ruble'nin düşüşünün çok büyük bir sıkıntı olduğunun altını çizerek, "1991'de Körfez savaşını, 2005'te kuş gribini atlattık. Ancak şu anki tablo devam ederse tarihin en kötü sezonuyla karşı karşıyayız" dedi. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
10 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"