Kategoriler

Haber Alanya

Tanrıseven ve Karaoğlu Ankara'ya gidiyor

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü kapsamında İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen organizasyona katılmak üzere Ankara'ya gidecekler.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü kapsamında göçmen konusuna dikkat çekmek ve göçün çok kültürlülüğe katkısı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen organizasyona katılacak.
Ankara’da düzenlenecek organizasyonda Alanya’ya ait stand kurulacak, hazırlanan bu stand, yabancılar tarafından ziyaret edilecek. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelmiş olan yabancılar, mülteciler, şartlı mülteciler ve başvuru sahipleri ile tanışılacak ve onların sanatsal, zanaatsal yeteneklerini sergilemelerine imkan sağlanacağı öğrenildi. Alanya için kurulacak stand, Alanya’yı yansıtan muz, avokado, harnup gibi tarım ürünlerinin yanı sıra Alanya kültürünü sembolize eden ögelerden oluşacak. Organizasyona Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya Yabancılar Meclisinden seçilen temsilciler katılacak. Ayrıca dün izne ayrılan Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in yerine ise 19 Aralık Cuma gününe kadar Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci vekalet edecek.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
14 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
8 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı