Kategoriler

Haber Alanya

Şehr-i Emin Yücel

Seçimin hemen ardından parti rozetini çıkartarak kendisine oy versin veya vermesin şehrin tüm insanlarına hizmet eden Başkan Yücel, vatandaş tarafından Şehr-i Emin olarak anılıyor. Yücel, belediye hizmetlerinin yanısıra sosyal projelerde de bizzat öncü oluyor.

Mazbatasını alarak makama oturduğunda ilk iş olarak parti rozetini çıkartan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, böylece tüm şehrin belediye başkanı olduğunun ilk mesajını vermişti. Göreve geldiği günden bu tarafa yaptığı çalışmalarla vatandaşın güvenini kazanan Başkan Yücel, şimdiden Şehr-i Emin (şehrin güvenilir insanı) olarak anılmaya başladı.
ÖNCÜ OLUYOR
Sosyal ve kültürel projelerde de öncülük yapan Başkan Yücel, Alanya Belediyesi'nin vatandaşlara vereceği ücretsiz Diyetisyen hizmeti kapsamında Diyetisyen Şule Yavuz Demir'in ilk konuğu olacak. Demir'in vereceği diyete tam olarak uyacağını söyleyen Yücel, amaçlarının daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.
PASSOLİG'E DESTEK
Albimo Alanyaspor'a da büyük destek veren Başkan Yücel, "'Haydi Alanya Passolig Almaya' isimli kampanyaya desteklerimiz sürüyor. Kampanya dahilinde belediye binasına satış standı kuruldu. Taraftarlarımız Passolig kartı çıkarılabildiği gibi karta para yüklemesi gibi işlemleri de gerçekleştirebilecekler" dedi. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar