Kategoriler

Haber Alanya

Kartepeli çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

Kartepe Belediyesi Tarafından Düzenlenen Çocuk Tiyatrolarının Açılış Etkinliğinde Sergilenen “uğur Böceği Çan Çan” Tiyatro Gösteriminde Çocuklar Doyasıya Eğlenme Fırsatı Buldu.

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatrolarının açılış etkinliğinde sergilenen “Uğur Böceği Çan Çan” tiyatro gösteriminde çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program ile çocuk tiyatroları 2019-2020 sezon perdelerini açtı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın da katıldığı çocuk tiyatroları açılış gösterisinde “Uğur Böceği Çan Çan” miniklerin büyük ilgisiyle sahnelendi. Kartepe Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Necip Fazıl Kısakürek ve Hasan Yılmaz Kültür Merkezlerinde dönüşümlü olarak tiyatro gösterileri Kartepeli çocuklarla bir araya gelecek. Gösterim öncesi “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” drama etkinliği, animasyon gösterileri, dans gösterileri, sosis balon ve yüz boyama etkinliği ile Kartepeli çocuklar eğlendiler.

Programda çocuk tiyatrolarının yeni sezonu çocukların kişisel gelişimi için örnek tema ve mesajlar içeren Uğur Böceği Çan Çan ile açtı. Tek perde oynanan oyun Kartepeli miniklerin beğenisini kazandı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’da tiyatro gösterisini izledi. Gösterisi sonrasında konuşan Belediye Başkanı Kocaman, “Kartepe Belediyesi Çocuk Tiyatroları 2019-2020 sezonunu açtık. Miniklerimizin gelişmesinde sosyal aktivitelerin ne kadar önemli olduğu bilinmektedir. Sanatla erken yaşta tanışan çocuklar, hayatı daha iyi tanımlıyor, yeteneklerini keşfediyor ve hayal gücünü geliştirerek daha verimli kullanabiliyor. Bu düşünceden hareketle tiyatro gösterilerimizi sizlerle buluşturuyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Fransız turistler Alanya’ya denizden geldi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya'da piyano festivali sona erdi
Spor
7 Kez Görüntülendi.
Alanyalı Feyza Güzyaka Dünya Kupası’nda şampiyon oldu
Güncel
7 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi açıldı
Genel
8 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 19 Mayıs coşkusu
Alanya
6 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Sahil Güvenlik ve savaş gemileri vatandaşların ziyaretine açıldı
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Samsunspor’dan puanla döndü
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Taraftarı Buruk ve Çok Kızgın
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması