Kategoriler

Haber Alanya

İkinci zanlıda yakalandı

Alanya'da, 29 Kasım gecesi Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'na düzenlenen saldırı sonrası Kütahya'da yakalanan ve tutuklanan Alanya'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Onur K.K'nın ardından soruşturmayı genişleten polis, olaya karışan ikinci bir kişinin daha olduğunu belirledi.

Alanya'da, 29 Kasım gecesi Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'na düzenlenen saldırı sonrası Kütahya'da yakalanan ve tutuklanan Alanya'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Onur K.K'nın ardından soruşturmayı genişleten polis, olaya karışan ikinci bir kişinin daha olduğunu belirledi. Ankara'da tutuklu bulunduğu ceza evinden 6 ay önce kaçtığı belirlenen ikinci zanlıda Alanya'da yakalandı.

29 Kasım Cumartesi gecesi Alanya Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'na pompalı tüfekle ateş eden zanlı Onur K.K, olay sonrası kaçmış ancak Alanya polisinin takibi sonucu Kütahya'da saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Onur K.K'nın tutuklanmasının ardından soruşturmayı derinleştiren ve incelediği kamera görüntülerinden Onur K.K'nın yalnız olmadığını belirleyen polis adeta iğne ile kuyu kazdı. Olay sonrası bir işyerinin güvenlik kamerasında ikinci bir kişinin görüntüsünü belirleyen ekipler, yüz tarama sistemine başvurdu. Yapılan taramada araçtaki ikinci kişinin 6 ay önce Ankara Sincan Cezaevi'nden firar eden Mehmet Ö. olduğunu belirledi. Takip başlatan Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri 18 yaşındaki Mehmet Ö'yü yakalayarak gözaltına aldı. Mehmet Ö'de, suç ortağı Onur K.K. gibi sorgusunun ardından çıkarıldığı Alanya Adliyesi'nde tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 
Mehmet AL
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
48 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
59 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
9 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak