Kategoriler

Haber Alanya

ALKÜ’de mutfak hijyeninin önemi anlatıldı

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Enfeksiyon Kontrol Komite Hemşiresi Aysel Duman, hastane mutfağında ve yemekhanesinde hizmet vermekte olan personele yönelik “Hastane mutfaklarında enfeksiyon kontrol önlemleri ve hijyen kuralları “başlığında bir eğitim düzenledi. Gıdaların sağlığa uygun koşullarda hazırlanması gerektiğine değinen duman, mutfak hijyeninde dikkat edilmesi gereken hususlara değindi. Aysel Duman: ”Mutfak hijyeninde başta besin hijyenine, araç gereç (ortam) hijyenine ve kişisel hijyeninize önem vermelisiniz. Su ve sabunda en önemli temizlik araçlarınız arasında yer almalıdır.“ dedi. Soru cevap şeklinde geçen eğitim seminerinde kişisel hijyende en önemli unsurun el yıkama olduğu vurgulandı. Dikkat edilmesi gereken hususlar uygulamalı bir şekilde anlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
İyi Parti’nin kuruluşundan beri içinde yer alan Alper Arıkan, görevinden istifa etti.
Gündem
36 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’in 4 Başkan Yardımcısı belli  oldu
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
Özel sporcular altınla döndü
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten iki dönüşüm talimatı
Asayiş
52 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis göz açtırmadı: 300 kişi sorgulandı 
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da şiddetli dolu yağışı yayla yolunu beyaza bürüdü 
Genel
7 Kez Görüntülendi.
Erdem'den Bakan Şimşek'e Alanya brifingi
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkaran sergi 
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
“Alanya’da esnaflık yapmak mucize" 
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak