Kategoriler

Haber Alanya

Alanyaspor, Antep deplasmanında

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bugün deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Serkan Tokat'ın yöneteceği mücadele saat 17.30'da başlayacak

Süper Lig'in 17 puanlı lideri Aytemiz Alanyaspor, bugün 3 maçtır galibiyete hasret kalan 11 puanlı Gaziantep'e konuk oluyor. Gaziantep Kalyoncu Stadyumu'nda oynanacak olan kritik mücadele öncesi hazırlıklarını tamamlayan turuncu yeşilliler, rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Alanyaspor'da sakatlıkları devam eden Lokman Gör ve Juanfran bu mücadelede sahaya çıkamayacak. Welinton ve Papiss Cisse ise kart sınırında bulunan isimler. Ev sahibi Gaziantep'te ise sakatlıkları nedeniyle Muhammet Demir, Tetteh ve Muğdat Çelik'in kadroda yer alamayacağı Aytemiz Alanyaspor maçında, golcü oyuncu Kayode ve Güray Vural ise kart cezaları nedeniyle sahada olamayacaklar. Sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda yer alamayan Morais'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

'3 PUAN İSTİYORUZ'
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, zorlu Gaziantep maçı öncesi iddialı konuştu. Deplasmanda oynayacakları maçı değerlendiren deneyimli teknik adam, zor bir karşılaşma olacağını aktardı. Bulut, "Gaziantep belki sezona iyi başlayamadı ama ondan sonraki süreçte iyi sonuçlar elde etti. Gaziantep iyi bir takım, onlar da kendi evlerinde puan almak isteyecekler. Oynadığımız futbolu aynı şekilde orada da devam ettirmek ve bu hafta da puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
11 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
17 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı