Kategoriler

Haber Alanya

Akdağ'dan Başhekim Lakadamyalı'ya ziyaret

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uz. Dr.Mehmet Akdağ ile birlikte Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde ileriye dönük planlanan sağlık hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sunulan hizmetler ve çalışmalar hakkında ziyaretçilere brifing veren Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı hastanenin ihtiyaç ve taleplerini Uz. Dr. Akdağ ile paylaştı. Brifing sonrası Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetim ekibiyle birlikte binayı gezen Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Akdağ ve Başkan Yardımcısı Yılmaz, yapılan çalışmaları ve projeleri yerinde inceleyerek dinledi. Uz.Dr. Mehmet Akdağ; Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı’nın bildirdiği ihtiyaç ve talepleri not aldıklarını en kısa sürede bu taleplerin yerine getirileceğinin sözünü verdi. 

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ UNUTULMADI!
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Öğretim Üyeleri, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaret esnasında tıp fakültesi öğrencilerinin hastanede alacağı eğitimle ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Lakadamyalı, öğretim üyeleri ile karşılıklı yaptığı istişareden sonra hastane içinde tıp fakültesi öğrencilerine yönelik projelerine de değinmeyi unutmadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı  
Sağlık
7 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'lü tıp asistanları bilgilendirildi
Belediye
24 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik tüm yetkiyi o iki isme verdi
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik vakfın yeni üyesi oldu
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
İletişim ve Tasarım Festivali sona erdi
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
ALKÜ Türkiye'de bir ilke imza attı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı
Asayiş
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 11 araç trafikten men edildi
Antalya
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz  
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Taksici esnafının 'VIP' isyanı