Kategoriler

Haber Alanya

'Çare sizsiniz'

Geçmiş dönemde MHP İlçe Başkanlığı yapan daha sonra MHP'den istifa ederek MEP Kurucular Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi görevine gelen Celal Odabaş, yeni kurulan Merkez Parti ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Merkez Parti Kurucular Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Celal Odabaş, yeni kurulan Merkez Parti ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’mizde milli birlik ve 
beraberliğimiz ancak merkez parti çatısı altında sağlamak mümkün olacaktır diyen Odabaş, "Ülkemiz ateş çemberinin ortasında. İktidar komşularımızdan düşmanlar yarattı. Vatandaşlarımız yoksullukla imtihana çekilmiş, her dört kişiden biri sosyal yardım vakfının yardımlarıyla hayatını idame ettirmeye çalışıyor. Milli değerlerimiz bir,  bir yok edilmekte ya da değersizleştirilmektedir. Milli birlik ve beraberlik gibi hasletlerimiz sadece istismar unsuru olarak basiretsizlerin dilinde sakız olmuş. Artık hiç bir mana ifade etmiyor" dedi. 
 
'ÜLKEMİZDE KORKU İMPARATORLUĞU HAKİM'
Hak, hukuk ve adaletin siyasi erkin emrinde ve gücün esaretinde olduğunu belirten Odabaş, "Adalet mazlum ve mahkumdur. Mevcut iktidar ve muhalefet partileri milletin meseleleri ile ilgilenmek yerine, söz ve hakaret düelloları ile birbirlerine üstünlük sağlama telaşındalar. Bu tavırlarıyla milletimizi kamplaştırmış ve kutuplaştırmışlardır.İktidar bir cihan imparatorluğu hayal ederken, gerçekte bir korku imparatorluğu yaratmıştır. Ülkemiz teröre teslim edilmiştir. Vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği tehdit altında ve tehlikededir. TBMM'deki malum siyasi partilerle demokrasinin yeniden tesisi mümkün görülmüyor. Bunlar çare ve çözüm olmaktan çok uzaktır. Onun için aziz milletimize sesleniyor ve diyoruz ki: Çaresiz değilsiniz. Çare sizsiniz. Yapmamız gereken tek şey; parti taassubunu, fanatizmi terk ederek, milli mensubiyet şuurunu, siyasi mensubiyet duygumuza feda etmeden, temel hak ve hürriyetlerimize sahip çıkmak ve yeni siyasetteki yerimizi almak, fanatizmin düşüncelerimize koyduğu ipotekten kurtulmaktır" dedi. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"