Kategoriler

Haber Alanya

Film gibi kovalamaca

Alanya'nın Saburlar ve Çakallar Mahalle'lerinde, telefon ve internet bağlantısını sağlayan telefon kablolarının çalınması üzerine nöbet tutmaya başlayan mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile hırsızlık zanlıları arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında çaldıkları kablolarla kaçan zanlıların otomobili yoldan çıkarak kaza yaptı. Zanlılar araç ve kabloları olay yerinde bır


Alanya'nın Saburlar ve Çakallar Mahalle'lerinde, telefon ve internet bağlantısını sağlayan telefon kablolarının çalınması üzerine nöbet tutmaya başlayan mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile hırsızlık zanlıları arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında çaldıkları kablolarla kaçan zanlıların otomobili yoldan çıkarak kaza yaptı. Zanlılar araç ve kabloları olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı.

Olay, Saburlar ve Çakallar Mahallelerinin kesiştiği noktada meydana geldi. Günlerdir TELEKOM'a ait internet ve telefon kablolarının çalınması üzerine harekete geçen  mahalle muhtarları vatandaşlarla birlikte geceleri nöbet tutmaya başladılar. Önceki gece ise nöbet tutan muhtar ve vatandaşlar şüphelendikleri otomobili takibe aldılar. Aynı dakikalarda ise ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri kısa sürede olay yerine geldiler. Jandarma ekiplerini fark eden zanlıların içerisinde bulunduğu araç hızla olay yerinden uzaklaşmak istedi. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak 3 metrelik şarampole uçtu. Zanlılar olay yerinde araç ve çalıntı kabloları bırakarak kaçarken, jandarma ise zanlılar tarafından terk edilen araç ile metrelerce uzunluğundaki telefon ve internet erişimi sağlayan kablolara el koydu. Zanlıların terk ettikleri araca bağladıkları halatlarla telefon direklerini devirdikleri ve bu şekilde kolaylıkla kabloları çaldıkları tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.
 
Recep ERDOĞAN
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
112 Kez Görüntülendi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya Alanya’da esnafa ve işadamlarına çöken çetenin çökertildiğini açıkladı
Alanya
44 Kez Görüntülendi.
Alanya CHP yarın Danışma Kurulu’nu topluyor 
Alanya
35 Kez Görüntülendi.
Alanyalı oda başkanından sahte para uyarısı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da taksimetreye zam 
Alanya
51 Kez Görüntülendi.
Alanya Veranda nefis yemekleri ve manzarası ile büyülüyor
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’da Beşiktaş mesaisi 
Genel
81 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde kurulacak 8 yeni müdürlük
Asayiş
25 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan 22 araca men cezası
Gündem
20 Kez Görüntülendi.
“İsveçliler Alanya’da huzurlu ve mutlu yaşıyor" 
Belediye
22 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi yayla yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı