Kategoriler

Haber Alanya

'Alanya için özveriyle çalışıyoruz'

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve yönertim kurulu üyeleri düzenlenen iftarla Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'da ki birim amirleriyle bir araya geldi. Programda konuşan CHP İlçe Başkanı Karadağ, "Alanya'mız için özveriyle çalışıyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya ilçe yönetimi, büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Biriminin birim sorumluları ile Bi-Kase Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 
İftar yemeğine CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,  İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, partili yöneticiler, Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin ve birim sorumluları katıldı. 
Tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlenen yemek sonrası konuşan Karadağ, " İyi Parti ile seçim sürecinde iyi bir çalışma imkanı bulduk. Bundan sonraki süreçte de uyumlu bir şekilde çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ekipleri şehrimiz için gece gündüz çalışıyor. Bizim isteğimiz arkadaşlarımızın söylentilere kulak vermeden performanslarını arttırarak Alanyamız için en güzel hizmeti yapmalarıdır. Biz bu konuda işbirliği içinde elimizden gelen desteği vereceğiz " dedi.
İyi Parti İlçe başkanı Yücel Apaydın ise konuşmasında, " Siyasiler gelip geçicidir. Vatanını ve milletini seven herkes hizmetini layıkıyla yapmalı. Biz bu konuda işbirliği içinde desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
46 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"