Kategoriler

Haber Alanya

400 KİLO KAVURMA

Alanya Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve düzenli bir şekilde kesmesini sağlamak için 3 noktada kurulan kurban kesim yerlerinde iki gün boyunca toplam 44 kişilik bir ekip hizmet verecek.

Dün kurban kesim yerlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, halkın sağlığı ve memnuniyeti açısından sağlıklı bir ortamda kaliteli hizmet verebilmek için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Alanya'nın çeşitli yerlerinde kurban kesim yerleri olduğunu anlatan Yücel, "Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa dolmuş durağı ve Mahmutlar bölgesinde bizim kendi ekiplerimiz tarafından vatandaşlara hizmet verilecek. İki gün boyunca faaliyette olacak kesim yerlerinde sır ile kurbanlar kesilecek" dedi. Bugün ve bayram boyunca parkomatların ücretsiz olacağını açıklayan Başkan Yücel, tüm Alanya halkının ve misafirlerin bayramını kutladı. 
 
"400 KİLO KAVURMA DAĞITILACAK"
Altın Kepçe Aşçılar Derneği Başkanı Nail Özden, "Alanya Belediyesi ile 44 kişilik bir profesyonel ekiple kurban keseceğiz. Birinci gün hem Eşgilik Düğün Salonu'nda hem Gazipaşa Dolmuş Durağı’nda kurban kesim organizasyonu ve 400 kilo kavurma dağıtacağız. İkinci gün gene et parçalama ve kıyma çekim hizmeti vereceğiz" diye konuştu.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
11 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da ara eleman sorununa çözüm arayışı
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi 
Genel
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten 1 Mayıs mesajı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 54 günde 42 milyon lira para cezası 
Belediye
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da kaçak yapılar bir bir yıkılıyor
Spor
17 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı