Kategoriler

Haber Alanya

Oba'da görkemli açılış

Başkent Üniversitesi Oba Semt Polikliniği'nin açılışına başta CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal olmak üzere çok sayıda siyasi katıldı.

Başkent Üniversitesi Kurucusu ve CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nin Oba Semt Polikliniği açılışına katıldı. Cumartesi günü saat 11.00'da Başkent Üniversitesi Hastanesi bünyesinde Oba'da semt polikliniği ve diyaliz bölümü açıldı. Açılışa Başkent Üniversitesi Rektörü Ali Haberal, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Belediye meclis üyeleri, Eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, bir çok siyasinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 
'ALANYA'YA YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK'
Açılış öncesi bir konuşma yapan Başkent Üniversitesi Kurucusu ve CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal yaptı. Alanya'da yerleşik olarak yaşayan çok fazla yabancı var. Bunda da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nin etkisi büyük diyen Haberal, "Biz Başkent Üniversitesi Hastanesi'ni Alanya'da açtık. Ve Alanya’nın turistik yönü değişti. Alanya'da oldukça fazla miktarda yaşayan yabancılar var. Alanya sürekli gelişen bir kent ve bizde bu kente yakışır bir şekilde sağlık hizmeti vermek adına elimizden gelen en iyi çabayı gösteriyoruz. Alanya bizi seviyoruz bizde Alanya'yı seviyoruz. Önümüzdeki günlerde de Alanya'ya yatırımlarımız sürecek" dedi. 
 
'ALANYA DEĞİŞİM VE GELİŞİMDE İVME KAZANIYOR'
Haberal'ın ardından konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Bölgemiz sürekli değişim ve gelişimde ivme kazanan bir bölge. Tabi ki sağlık yönünde de sizlerin bu bölgede bir öncülük yaptığınızı biliyoruz. Başkent Üniversitesi'nin öyle bir rolü var ki tamamen sağlık ve eğitim ile özdeşleşmiş. Ben tekrar bölge halkım adına sizleri tebrik ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Haberal ailesine de bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi. 
 
'KURDELEYİ HEP BİRLİKTE KESTİLER'
Başkan Yücel'in konuşmasının ardından Semt Polikliniği'nin açılışına geçildi. Açılış kurdelesini Üniversite Kurucusu Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Rektörü Ali Haberal, 19 ve 21. dönem MHP Milletvekili Hayri Doğan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kesti. Kurdele kesiminin ardından aynı grup üzerinde Başkent Üniversitesi Hastanesi yazan pastayı da kesti. Açılışın ardından Başkan Yücel ve Milletvekili Mehmet Haberal semt polikliniğinin içerisini gezdi. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da mahalle yollarına bakım onarım
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
Alanya’da o suça 38 bin TL rekor ceza
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Fatih Tekke: “Çok büyük hedef tutturduk"
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Çocuklarımız memleketin teminatıdır"
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan gol yağmuru
Antalya
22 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
31 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
93 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
42 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar