Kategoriler

Haber Alanya

OKullarda ders zili törenle çaldı

Alanya'da 60 bin öğrenci ve 3 bin öğretmen ile 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı dün törenlerle başladı. 3 aylık yaz tatilinin ardından dün okullarda ders zili çaldı.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılı Alanya'da 60 bin öğrenci ve 3 bin öğretmen ile başladı. 3 aylık yaz tatilinin ardından dün okullarda ders zili çaldı. Sabah erken saatlerde okullara giden öğrenciler okul bahçelerinde törenlerini yapıp günün ilk ders saatini geçirdiler. Okula giren öğrencilere dersliklerindeki sıralar üzerinde hazır tutulan ders kitapları dağıtıldı. Erken saatlerde okula gelen öğrenci ve velilerinin heyecanlı oldukları gözlendi. Ayrıca Alanya Anadolu Lisesi'nde de öğrenciler okul bahçesinde tören yaptı. Okul Müdürü Mevlüt Uysal, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarı temennisinde bulunurken öğrencilerin yıl boyunca okulun giyim ve kıyafet kurallarına uymaları konusunda öğrencilere uyarılarda bulundu. Dün 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına başlayan öğrenci ve öğretmenler 23 Ocak 2015 Cuma günü sömestr tatiline girecek. Yarıyıl tatilinin ardından 6 Şubat 2015'te ikinci eğitim öğretim dönemi başlayacak. 2014-2015 eğitim öğretim yılı ise 12 Haziran 2015'te sona erecek. 
ER, ANITA ÇELENK SUNDU
Öte yandan dün sabah Atatürk anıtı önünde Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve öğrencilerin katılımıyla yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir tören yapıldı. Sabah saat 09.00'da başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er anıta çelenk sundu. 
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: Orman benim kampanyasıs geleceğe nefes olacak  
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
‘Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten İskele’de temizlik operasyonu 
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Yücel ALTAV Başkanlığını Özçelik’e devrediyor
Genel
21 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor’dan Ankara’da Başsavcı Karaköse’ye ziyaret 
Alanya
47 Kez Görüntülendi.
Alanyalı turizmci Nuri Arslan kalbine yenik
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Corendon Alanyaspor : 1-1
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
30 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"