Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Yücel, muhtarlarla buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, önceki gün akşam Konaklı Mahallesi’nde gençlerle buluşup taleplerini dinlerken dün de Muhtarlar Derneği’nin organizasyonunda Alanya’nın 102 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek muhtarlarla sohbet etti.

Alanya Belediye Başkanı olarak 2. dönemine başlayan Adem Murat Yücel önceki akşam Konaklı Mahallesindeki gençlerle bir araya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e Konaklı ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ eşlik etti. Konaklı mahallesinde vatandaşlar Başkan Yücel'e büyük ilgi göstererek desteklerini iletti. Ziyaretin ardından Yücel ''Konaklı Mahallemizde kıymetli gençlerimizle bir araya geldik. Konaklı Mahalle Başkanımız Ali Yüksel'e nazik ev sahipliği için teşekkür ederim. Allah, birliğimizi daim etsin'' dedi.
YÜCEL MUHTARLARLA BULUŞTU
Alanya Muhtarlar Derneği, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında yeniden seçilen ve yeni göreve tüm muhtarları düzenledikleri kahvaltı organizasyonuyla bir araya getirdi. Kahvaltıya katılan Başkan Yücel, Büyükşehir meclisi sonrasında tüm muhtarlarla detaylı olarak istişare yapacaklarını söyledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Muhtarlara başarılar dileyerek, el birliğiyle Alanya için hizmet edeceklerini söyledi. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
13 Kez Görüntülendi.
Karma Resim Sergisi ile Alanya sanata doydu
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da dev denetim / 5 AYDA 1650 işletme
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
THK'dan Alanya’da bir ilk
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor'a 'Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı' ödülü
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da stres ve öfke semineri
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde sıkıyönetim: İhtiyaç fazlası araçlar iade ediliyor
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 76 yaşında
Asayiş
7 Kez Görüntülendi.
Kurallara uymayanlara Alanya’da rekor ceza uygulandı