Kategoriler

Haber Alanya

Hasret bitiyor

Aytemiz Alanyaspor 27 gün aradan sonra bugün saat 16.00'da başlayacak Bursaspor maçıyla yeniden taraftarının önüne çıkıyor.

Süper Lig'de 27'nci hafta maçında Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Bursaspor'u ağırlıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak mücadeleye turuncu yeşilli takımın Haydar Yılmaz- Baiano, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Ozan Tufan, Ceyhun Gülselam, Sackey, Efecan Karaca, Djalma Campos ve Cisse ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Temsilcimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bursaspor'un ise Muhammed- Ertuğrul, Vergini, Chedjou, Umut Meraş, Aytaç, Badji, Yusuf, Saivet, Tunay ve Umut Nayir ilk 11'i ile mücadele etmesi bekleniyor. Konuk takımda Diafra Sakho, Barış ve Shehu sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. 
BERABERLİK YOK
Alanyaspor ileBursaspor arasında Süper Lig'de oynanan 5 maçtan hiçbiri berabere bitmedi ve 2 maç üst üste kazanan olmadı. Alanyaspor, Süper Lig tarihindeki en uzun iç saha yenilmezlik serisini yaşıyor (7 maç - 4G 3B). Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de geriye düştüğü maçlarda en az puan toplayan takım (1; Göztepe ile eşit); Bursaspor ise bu alanda dördüncü sırada (10). Bu sezon ligde en fazla pas arası yapan iki takım Bursaspor (335) ve Alanyaspor (334). Alanyasporlu Efecan Karaca'nın Süper Lig kariyerinde birden fazla gol attığı sadece iki rakibi var; Bursaspor ve Kayserispor (2'şer). 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor bugün Samsun deplasmanında
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da genel asayiş uygulaması
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer 2 kurumun personelini ödüllendirdi
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer’den muhtarlara talimat 
Gündem
8 Kez Görüntülendi.
Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başlıyor 
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Atatürk Evi 19 Mayıs’ta açılıyor 
Alanya
7 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer ALKÜ’de öğrencilerle buluştu 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik’ten isim ve fotoğraf talimatı
Belediye
8 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi şehri çiçek bahçesine çevirdi 
Antalya
24 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun"